Eren Vurdem Kendi Hikayesini Ford'un Sözleriyle Anlattı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından zaman zaman söz ettirmeyi başaran ünlü oyuncu Eren Vurdem, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda kendi hikayesini Henry Ford ile Caroll Shelby arasında geçen diyaloğa benzetti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından zaman zaman söz ettirmeyi başaran ünlü oyuncu Eren Vurdem, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda kendi hikayesini Henry Ford ile Caroll Shelby arasında geçen diyaloğa benzetti. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla gündemde kendisine yer bulmayı başaran ünlü oyuncu Eren Vurdem, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda kendi hikayesini Henry Ford ile Caroll Shelby arasında geçen diyaloğa benzetti.

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Bizim gibilerin hikayesi ... Caroll Shelby Ken Miles Her zaman yavaşlamanı istiyicekler seni çekemiyicekler ve farklı olmanı kabullenemiycekler arkandan bir sürü dalavere çeviricekler ama tarihi sen yazıcaksın ... rest in peace Ford" ifadelerini kullanan ünlü oyuncu bu paylaşımıyla sosyal medyada takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o paylaşım;