Ergenlik Yıllarımda TV'de Ne Kadar Yarışma Varsa Katıldım! Yeter Ki TV'de Olayımdı Dert!

Youtube'da yaptığı keyifli söyleşilerle gündeme gelen ünlü oyuncu İbrahim Selim, yayınladığı yeni videosunda Gökçe Bahadır'ı konuk ederken, Bahadır yaptığı açıklamalarla gündeme damga vurdu. 

 

Youtube'da yaptığı keyifli söyleşilerle gündeme gelen ünlü oyuncu İbrahim Selim, yayınladığı yeni videosunda Gökçe Bahadır'ı konuk ederken, Bahadır yaptığı açıklamalarla gündeme damga vurdu. Son dönemde yaptığı Youtube söyleşileriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ve sürekli gündem yaratan ünlü oyuncu İbrahim Selim, yayınladığı yeni videosunda Gökçe Bahadır'ı konuk ederken, Bahadır yaptığı açıklamalarla gündeme damga vurdu.

 

İşte İbrahim Selim'in Gökçe Bahadır ile sohbetinden satır başları! 

 

Karantina günlerinden bahseden ünlü oyuncu, "Karantina günlerinde yaptığım en büyük hata; dikkatsizce yemek yemek. ipin ucu kaçıyor gibi." ifadelerini kullanırken, ev işleriyle ilgili duyduğu sıkıntıyı "anladım ki evin işi hiç bitmiyormuş" dedi. Sözlerine devam eden ünlü oyuncu "Ama şu anki halimden memnunum. çünkü bir ara tansiyonum düşecek kadar çok çalışıyordum." ifadeleriyle ev işlerini de bir düzene koyduğunu ve yapabildiği kadar iş yaptığını belirtti. 

 

Ergenliğine dair öz eleştiri yaptı! 

 

Ünlü yaptığı gençliğine dair yaptığı özeleştiri de sürekli televizyona çıkmak amacıyla ne kadar yarışma varsa hepsi katıldığını belirterek "Ergenlik yıllarımda TV’de ne kadar yarışma varsa katıldım, Hugo’ya bile. Yeter ki, ekrana çıkayım modundaydım." ifadelerini kullandı. Ayrıca geçmişte rol aldığı Yaprak Dökümü gibi yapımlardan da bahseden ünlü oyuncu ""Hayat Bilgisi ve Yaprak Dökümü benim için çok özeldi, o günleri özledim.” ifadelerini kullandı. 

 

Estetiğe karşı değilim! 

 

Ünlü oyuncu esteik yaptırmakla ilgili görüşlerini de açıklarken  “Her kadın gibi zamanında çeşitli estetik denemelerim oldu. Kendimizi mutsuz hissettiğimiz şeyler varsa düzeltmeye karşı değilim." ifadelerini kullanırken, insanın mutlu olacaksa kendisini düzelttirmesinde bir sorun olmadığını söyledi. 

 

Ayrıntıları aşağıdan öğrenebilirsiniz.