Ergin Kırbaç Göbek Eritmek Üzerine Tavsiyeler Verdi!

Youtube'da yayınladığı spor ve antrenman videolarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Ergin Kırbaç, yayınladığı videosunda göbek eritme üzerine tavsiyeler verdi ve yapılması gerekenleri anlattı. 

 

Youtube'da yayınladığı spor ve antrenman videolarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Ergin Kırbaç, yayınladığı videosunda göbek eritme üzerine tavsiyeler verdi ve yapılması gerekenleri anlattı. Son dönemde yayınladığı spor ve antrenman videolarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü Youtuber Engin Kırbaç, yayınladığı videosunda göbek eritme üzerine tavsiyeler verdi ve yapılması gerekenleri anlattı. 

 

Yayınladığı videosunda göbek eritme problemi ile ilgili bir çok videonun olduğunu söyleyen ünlü Youtuber bunların hepsinin de göbek eritmenin mekik çekerek mümkün olduğunu söylediklerini belirtirken aslında problemin six pack ya da eight pack üzerinde yer alan su ve yağın yok edilmesi olduğunu bunun da sadece mekik çekerek mümkün olamayacağını belirtti. Karın kaslarının üzerinde yer alan su ödemi ve yağın vücuttan atılması için günde en az 2.5- 3 lt su içilmesi gerektiğini söyleyen Kırbaç, bununla beraber sıkılaşmaya yönelik haftada en az 4 gün egzersiz programının uygulanması gerektiğini söyledi. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.