Erkan Şen İle Merve Boluğur Arnavutköy'de Görüntülendiler!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Merve Boluğur, önceki gün işletmeci sevgilisi Erkan Şen ile Arnavutköy'de objektiflere yakalandılar. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Merve Boluğur, önceki gün işletmeci sevgilisi Erkan Şen ile Arnavutköy'de objektiflere yakalandılar. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Merve Boluğur, önceki gün işletmeci sevgilisi Erkan Şen ile Arnavutköy'de objektiflere yakalandılar.

 

merve bolugur sevgilisi erkan sen ile arnavutkoy de goruntulendiler

 

Gidelim çok üşüyorum! 

 

Uzun süredir ekranlardan uzak olması nedeniyle oyunculuk kariyerinden çok Instagram gönderileriyle adından sıkça söz ettiren Merve Boluğur, son dönemde Erkan Şen ile yaşadığı aşkla gündeme geliyor. İkili, son olarak geçtiğimiz gün Arnavutköy'de bir mekandan çıkarken objektiflere yansıdı.

 

Basın mensuplarının sorular yönelttiği çiftten işletmeci Şen, "Bir şey söylemek ister misin?" dediği Boluğur'dan "Gidelim, çok üşüyorum" cevabını alınca ikili evlerinin yolunu tuttu.



Etiketler: