Erkek Arkadaşını Öldürdü! Covid Nedeniyle Karantinadayım Diyerek Cinayeti Gizledi!

İngiltere’de Fiona Beal adında50 yaşındaki bir kadın öğretmen Kovid-19 salgını günlerinde erkek arkadaşını öldürüp, karantina iddiasıyla cinayeti gizlemekle suçlanıyor. Kadının yargılanmasına başlandı.

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

İngiltere’nin güneyindeki Northampton kendinde, 1 Kasım 2021 tarihinde Fiona Beal, birlikte yaşadığı Nick Billingham’a farklı bir cinsel deneyim yaşamak istediğini söyledi. Adamı yatağa bağladı. Sonra bir bıçak çıkardı ve onu ölünceye kadar boynuna saplayıp durdu.

 

Fiona daha sonra çevresine kendisinin ve 42 yaşındaki erkek arkadaşının Kovid-19 testlerinin pozitif çıktığını, o nedenle karantinaya girmek, yani evlerinde tecrit edilmek zorunda olduğunu anlattı.

 

Mahkeme savcısı Hugh Davies cinayet sonrasını iddianamesinde şöyle açıkladı:

 

“Birlikte yaşadığı adamı 1 Kasım 2021’de günün sonuna doğru yatak odalarında öldürdü. Cinayet yerinin temizlenmesine 1 Kasım’ı 2 Kasım’a bağlayan gece saat 01.07’de başlandı, Öldürdüğü adamın ve kendisinin Amazon hesapları üstünden çok sayıda temizlik ürünü, çok dayanıklı çöp torbaları, yeni bir battaniye ve çamaşır satın aldı.”

 

Fiona ve Nick, 17 yıldır birlikte yaşıyorlardı. Adam geçmişte kadını bir çok kez aldatmış, birlikte yaşadıkları evi terk etmiş ama sonunda barışmışlardı. Cinayeti izleyen aylar oyunca Fiona öldürdüğü sevgilisinin telefonunu kullandı, böylece yakınlarına onun hayatta olduğu ve bir başka kadınla birlikte olmak için evi terk ettiği izlenimi oluşturdu. Adamın cesedi 4 ay sonra bulundu. O da Fiona’nın günlüğünü yazdığı itiraflar sayesinde.



Etiketler: