Erman ToroÄŸlu Ä°stanbulspor Maçı Sonrası Ä°syan Etti! 'Vurun NeÅŸteri!'

Trendyol Süper Lig’in 17. haftasında oynanan Ä°stanbulspor-Trabzonspor maçında Ä°stanbulspor BaÅŸkanı Ecmel Faik SarıalioÄŸlu, Trabzonspor’un ikinci golünün ardından karşılaÅŸmanın 74. dakikasında takımı sahadan çekti. Bu kararın ardından spor yorumcusu Erman ToroÄŸlu canlı yayında açıklamalarda bulunurken çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Trendyol Süper Lig’in 17. haftasında oynanan Ä°stanbulspor-Trabzonspor maçında Ä°stanbulspor BaÅŸkanı Ecmel Faik SarıalioÄŸlu, Trabzonspor’un ikinci golünün ardından karşılaÅŸmanın 74. dakikasında takımı sahadan çekti. Bu kararın ardından spor yorumcusu Erman ToroÄŸlu yorumlarda bulundu. Trendyol Süper Lig’in 17. haftasında Ä°stanbulspor, sahasında Trabzonspor ile karşı karşıya geldi. Trabzonspor, mücadelenin 68. dakikasında Onuachu’nun kaydettiÄŸi golle 2-1 öne geçti. Golün ardından Ä°stanbulspor futbolcuları, maçın hakemi Ali Åžansalan’a pozisyonun öncesinde faul olduÄŸu gerekçesiyle yoÄŸun itirazda bulundu.

 

MÜSABAKA YARIDA KALDI

 

VAR incelemesinin ardından hakem Ali Åžansalan golü verdi. Müsabakanın 74. dakikasında ise ev sahibi takımın baÅŸkanı Ecmel Faik SarıalioÄŸlu, saha kenarına gelerek oyuncuların soyunma odasına gitmesini söyledi. KarşılaÅŸmayı takip eden Trabzonspor BaÅŸkanı ErtuÄŸrul DoÄŸan da sahaya inerek, Ä°stanbulspor BaÅŸkanı SarıalioÄŸlu ile konuÅŸtu. Bir süre devam eden konuÅŸmalardan sonra Ä°stanbulspor oyuncuları soyunma odasına gitti. Hakem Ali Åžansalan ve yardımcıları da daha sonra soyunma odasına giderken, müsabaka yarıda kaldı.

 

ERMAN TOROÄžLU Ä°SYAN ETTÄ°!

 

YaÅŸanan bu pozisyonun ardından konuÅŸan Erman ToroÄŸlu, “Daha iki gün önce ‘Beklemeyin vurun neÅŸteri, daha kötü ÅŸeyler olmadan vurun neÅŸteri, kıyak yapmayın’ dedim ama kimse dinlemiyor! Korkuyorum toplumsal olaylara gidiyor bu iÅŸin sonu! Bir kez daha diyorum beklemeyin vurun neÅŸteri! Ä°yiye gitmiyor iÅŸin sonu!” ifadelerini kullandı.