Erman Toroğlu'ndan Dikkat Çeken Çapkınlık Açıklaması! Ne Dedi?

Yaptığı yorumlarla spor ve magazin gündemine damga vurmaya devam eden ünlü futbol yorumcusu Erman Toroğlu, önceki gün objektiflere yansırken, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir panelde çapkınlık ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yapan İbrahim Tatlıses'in eski hayat arkadaşı Derya Tuna'ya destek verirken çapkınlık konusunda yeni bir tartışma başlattı. 

 

Yaptığı yorumlarla spor ve magazin gündemine damga vurmaya devam eden ünlü futbol yorumcusu Erman Toroğlu, önceki gün objektiflere yansırken, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir panelde çapkınlık ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yapan İbrahim Tatlıses'in eski hayat arkadaşı Derya Tuna'ya destek verirken çapkınlık konusunda yeni bir tartışma başlattı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü futbol yorumcusu Erman Toroğlu, önceki gün objektiflere yansırken, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir panelde çapkınlık ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yapan İbrahim Tatlıses'in eski hayat arkadaşı Derya Tuna'ya destek verirken çapkınlık konusunda yeni bir tartışma başlattı. 

 

Karar merci odur! 

 

Milliyet gazetesinden Seçkin Şenvardar'ın haberine göre; Kendisinden 34 yaş küçük Ezgi Yavuz ile evlenenen Erman Toroğlu (73), "Çapkınlıkta erkeklerin suçu yok" diyen Derya Tuna’ya destek verdi. Şunları söyledi: "Çapkın erkek değil, kadındır. Karar merci odur; isterse olur, istemezse kalemi kırar." diyerek yeni bir tartışma başlattı.



Etiketler: