Erman Toroğlu'ndan Evlilik Açıklaması! Kime Ne?

Aspor'da yaptığı futbol yorumlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü futbol yorumcusu FIFA kokartlı eski hakem Erman Toroğlu, yaptığı açıklamada evliliğiyle ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Peki Erman Toroğlu evliliğiyle ilgili neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Aspor'da yaptığı futbol yorumlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü futbol yorumcusu FIFA kokartlı eski hakem Erman Toroğlu, yaptığı açıklamada evliliğiyle ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü futbol yorumcusu FIFA kokartlı eski hakem Erman Toroğlu, yaptığı açıklamada evliliğiyle ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Peki Erman Toroğlu evliliğiyle ilgili neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

erman toroglu ndan dikkat ceken evlilik aciklamasi

 

Kime ne!

 

Geçtiğimiz günlerde FIFA kokartlı eski hakem Erman Toroğlu kendisinden 34 yaş küçük avukatı Ezgi Yavuz ile evlenmesiyle gündeme gelmişti. 'Bir daha evlenmem' diyen ünlü futbol yorumcusu, "Ezgi'yle tanışıp birçok konuda anlaşınca, kafa dengi de olunca, 'Bu insanla olabilirim' dedim. O zaman 'Neden evlenmeyelim?' dedik. Ezgi için 17 yaşında diye yazmışlar. Güldük, geçtik. Ezgi, 39 yaşında bir avukat. Bizler yetişkin insanlarız. Neyin doğru, neyin yanlış olduğunu ikimiz de çok iyi biliyoruz. Bundan kime ne?" açıklamasını yaptı.

 

Pahalı zevkleri olan mütevazi bir insan!

 

Eşi Ezgi Yavuz ise kendisi hakkında 'genç kız' yorumu yapılmasına sevindiğini ve Toroğlu için "Erman Hoca'nın kamuoyunca yeterince tanındığını düşünmüyorum. Çok bohem, kaliteli bir hayatı var. Pahalı zevkleri var ama çok mütevazı bir insan." dedi.