Ertan Süzgün İle Hande Sarıoğlu Birlikteliği Sona Erdi!

Ertan Süzgün ile Hande Sarıoğlu'nun birlikte yaptıkları program neden bitti? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü spiker Hande Sarıoğlu ile partneri Ertan Süzgün ayrılarak birlikte çalışmaya son verdiler. Peki Ertan Süzgün ile Hande Sarıoğlu'nun birlikte yaptıkları program neden bitti? Cevaplar haberimizde..

 

Ertan Süzgün ile Hande Sarıoğlu'nun birlikte yaptıkları program neden bitti? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü spiker Hande Sarıoğlu ile partneri Ertan Süzgün ayrılarak birlikte çalışmaya son verdiler. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü spiker Hande Sarıoğlu ile partneri Ertan Süzgün ayrılarak birlikte çalışmaya son verdiler. Peki Ertan Süzgün ile Hande Sarıoğlu'nun birlikte yaptıkları program neden bitti? Cevaplar haberimizde..

 

Kavga edip ayrıldılar!

 

Oryantal yaptığı için televizyondaki işinden olan Hande Sarıoğlu Ertan Süzgün ile birlikte Youtube'da program yapıyordu. Çok konuşulan programlara imza atan ikili kavga etti. Sarıoğlu, sosyal medya hesabından "Arkadaşlar yeni bölüm yayında ama bir farkla. Ertan’la şiddetli geçimsizlikten dolayı boşandık. Şakasız söylüyorum, bayağı kavga edip ayrıldık, 2022’nin ilk bölümünü çekmek için toplanmıştık ama merkür retrosundan etkilenip dağıldık. Ne yaptınız ne ettiniz Ertan’ı koltuğundan ettiniz, yani HandeKaplı Ertan bitti. Ama ben HandeKaplı olarak tek başıma devam ediyorum." açıklamasında bulundu. 

 

 

 

hande sarioglu ile ertan suzgun ayrildi