Eser Yenenler Berfu Yenenler'e Yeni Tektaş Yüzük Aldı!

Berfu Yenenler'in yeni tektaş yüzüğünün fiyatı ne kadar? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Eser Yenenler, bir süredir eşine aldığı ucuz tektaş yüzük konusunda eleştirilirken, yapılan eleştiriler sonuç getirdi ve 14 Şubat Sevgililer Günü'nde eşine yeni tektaş yüzük aldı. Yeni yüzüğün fiyatı ne kadar? Cevaplar haberimizde..

 

Berfu Yenenler'in yeni tektaş yüzüğünün fiyatı ne kadar? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Eser Yenenler, bir süredir eşine aldığı ucuz tektaş yüzük konusunda eleştirilirken, yapılan eleştiriler sonuç getirdi ve 14 Şubat Sevgililer Günü'nde eşine yeni tektaş yüzük aldı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Eser Yenenler, bir süredir eşine aldığı ucuz tektaş yüzük konusunda eleştirilirken, yapılan eleştiriler sonuç getirdi ve 14 Şubat Sevgililer Günü'nde eşine yeni tektaş yüzük aldı. Yeni yüzüğün fiyatı ne kadar? Cevaplar haberimizde.. 

 

Yeni tektaş için 85 Bin TL verdi!

 

Eser Yenenler'in 3 yıl önce eşi Berfu Yenenler'e aldığı tektaş alay konusu olmuştu. Ünlü oyuncu Eser Yenenler, 3 yıl önce eşi Berfu Yenenler'e 2 bin 500 TL'lik tektaşla evlilik teklifi etmişti. Yenenler, ucuz bir yüzükle evlilik teklifi ettiği için topa tutulmuştu.

 

Yenenler, 3 yıl sonra Sevgililer Günü için eşi Berfu Yenenler'e yüzük hediye etti. Eser Yenenler'in eşine hediye ettiği yüzüğün fiyatı gündem oldu. Yenenler’in, yeni aldığı yüzüğe 85 bin TL verdiği öğrenildi. İki çocuktan sonra hayalindeki yüzüğe kavuşan Berfu Yenenler, tektaşını “Bu zafer hepimizin dostlar.” notuyla paylaştı.

 

İşte o tektaş,

 

eser yenenler den berfu yenenler e ikinci tektas yuzuk