Eşini Kaybeden Sir Alex Ferguson Muhteşem Villasını Satıyor!

81 yaşındaki Sir Alex Ferguson, Manchester yakınlarındaki villasını satışa çıkardı. Manchester United takımının İskoç kökenli efsane teknik direktörü, eşi Cathy’nin ölümünden sonra bu kararı aldı.

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

Ferguson’un villası Manchester’in 20 kilometre dışında Wilmslow kasabasında bulunuyor. 650 metrekare oturma alanı olan konut çitlerle çevrili ve alarm sistemleriyle onatılmış bir arazinin ortasında yer alıyor.

 

Villada geniş bir hol ve büyük bir açık hava mutfağı bulunuyor. Her oda özel bir banyoya sahip.

 

sir alex ferguson muhtesem villasini satisa cikardi

 

Villanın bodrumunu büyük bir “Snooker” masası süslüyor. Ferguson çocukluğundan beri “Snooker” meraklısı. Hatta Blackburn Rovers takımına transfer olmaya hazırlanan ünlü futbolcu Roy Keane’ı Manchester United’ı tercih etmeye bir “Snooker” partisinde ikna ettiği anlatılıyor.

 

Bodrum ayrıca Sir Alex Ferguson’un zengin kariyerinin bir çok anısını da barındırıyor: Kupalar, örneğin Nelson Mandela gibi ünlü şahsiyetlerle hatıra fotoğrafları gibi. Ayrıca meşe ağacından etkileyici bir kitaplık ile maç izlemek için büyük ekran bir televizyon dekoru tamamlıyor.

 

Villaya 3,5 milyon sterlin değer biçiliyor. Alex Ferguson’un eşi Lady Cathy geçen ay 84 yaşında hayatını kaybetti, Çiftin uzun yıllar süren evliliğinden 3 çocukları, 12 torunları ve bir torun çocuğu dünyaya geldi.