Eski Amerika Başkanı Barack Obama'nın Büyük Kızı Malia Film Sektörüne Giriyor!

ABD eski Başkanı Barack Obama’nın büyük kızı Malia, ilk kısa metraj belgesel filmini Sundance Festivali’nde gösterme sundu.

 

Siyaset Malia Obama’yı hiç ilgilendirmiyor. Onun hayali sinema sektöründe parlamak. 24 yaşındaki Malia sektörü ilk adımını, Robert Redford’un kurduğu Sundance Festivali’nde yapımcı olarak ilk kısa metrajlı belgeselini gösterime sunarak attı.

 

“The Heart” (Kalp) adlı, senaryosunu da Malia Obama’nın yazdığı belgesel bir süre önce kaybettiği annesinin sıra dışı vasiyetini yerine getirmeye çalışan bir adamın öyküsünü anlatıyor.

 

Daha önce Chicago Film Festivali’nde gösterilen Malia’nın filmi jüriyi etkiledi ve “En iyi kısa metraj belgesel” seçildi.

 

Malia Obama kamera arkasına geçmeden önce sinema sektörüne Donald Glover’in yarattığı “Swarm” adlı korku filminin senaryo yazarı olarak giriş yaptı. Film, Emmy Award Ödülleri’nde 2 dalda aday gösterildi. Donald Glover, Malia Obama’yı öve öve bitiremiyor, çok çok iyi bir senarist olduğunu, sinema dünyasında parlak bir geleceğin onu beklediğini söylüyor.