Eski Eşi Fulya Kalkavan Metin Şentürk'ü Şikayet Etti!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü şarkıcı Metin Şentürk'ün eski eşi Fulya Kalkavan, ünlü şarkıcıyı şikayet etti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü şarkıcı Metin Şentürk'ün eski eşi Fulya Kalkavan, ünlü şarkıcıyı şikayet etti. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Metin Şentürk'ün eski eşi Fulya Kalkavan, ünlü şarkıcıyı şikayet etti.

 

Sabah gazetesinden Deniz Yusufoğlu'nun haberine göre; boşanma davasını kaybeden ve eski eşi Fulya Kalkavan’a mal paylaşımı davasından 4 buçuk milyon TL ödemeye mahkum olan Metin Şentürk, mahkemeye yeniden yargılama başvurusu yaptı. Fulya Kalkavan başvuru ile birlikte mahkemeyi etkilemek amacıyla Metin Şentürk’ün basını ve başkaca makamları kullanarak mahkemeyi etkilemeye çalıştığını ileri sürdü. Fulya Kalkavan mahkemeye başvurarak Metin Şentürk hakkında adil yargılamayı etkilemek suçundan suç duyurusunda bulunulmasını istedi.

 

eski esi fulya kalkavan metin senturk u sikayet etti

 

ENGELİNİ KULLANIYOR İDDİASI

 

Metin Şentürk'ün görme engelli olmasını da kullandığının yer aldığı başvuruda, "Amaç gayrı meşru biçimde lehine sempati yaratmaktır" dendi. Şentürk'ün basına verdiği demeçlerle kamuoyu desteğini alarak lehine karar verilmesini sağlamak olduğunu belirten Fulya Kalkavan dilekçesinde, "Evlenirken, işini ifa ederek mal varlığını kazanırken görme engelli değilmiş de sanki sadece boşanmanın ve evliliğin yükümlülüklerine gelince görme engelli oluvermiş gibi tavır söz konusudur" dedi.

 

ADİL YARGILAMAYI ETKİLİYOR

 

Metin Şentürk'ün görme engelli olmasının ne bu davaya ne de kaybettiği boşanma davasına ve taraflar arsındaki ilişkiye ne de medeni kanunun uygulamasına etkisi olmadığının vurgulandığı dilekçede mahkemenin Metin Şentürk hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunulması istendi.