Eski Eşine Göstermemek İçin Çocuklarını Öldürdü! Soygun Senaryosu Hazırladı!

ABD’de boşanmış bir anne 3 çocuğundan 2’sini öldürdü, eve giren bir soyguncunun bu cinayetleri işlediğini iddia etti, sonra da Londra’ya kaçtı. Kimberlee Singler adlı boşanmış annenin çevresi yaşadıkları travmayı anlatmakta zorlanıyor: “Şen şakrak bir kadındı. Bizi sürekli güldürüyordu. Anlayamıyorum; soluğum kesiliyor”: Böyle diyor dostlarından biri.

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

5 yıl boyunca genç kadınla arkadaşlık eden bir başkası, “Bir anne-baba olarak yaşananları anlamamız mümkün değil. O kadar normal bir anne görünüyordu ki…” diye konuşuyor. Kendi halinde, normal bir yaşayan 35yaşındaki boşanmış anne bugün 3 çocuğundan 2’sini öldürmekle suçlanıyor.

 

ABD’nin Colorado eyaletindeki Colorado Springs kentinde yaşayan Kimberlee Singler geçen 19 Aralık’ta polisi arayıp 3 çocuğuyla yaşadığı daireye bir soygunun girdiğini söyledi. Güvenlik güçleri eve gelince 11 yaşındaki bir kızı yaralı, 9 ve 7 yaşlarındaki 2 çocuğu da ölü buldular.

 

Genç kadın ve yaralı çocuğuna ilk müdahale evde yapıldı, sonra hastaneye kaldırıldılar. Kimberlee Singler’in ifadesini alan, ardından kısa bir soruşturma yürüten polis yetkilileri, soygun senaryosunun tutarsız olduğu sonucuna vardılar.

 

Olaydan 4 gün sonra, 23 Aralık’ta Kimberlee ortalıktan kayboldu. Ve 30 Aralık’ta Londra’da bir otelde yakalandı. Genç kadın bilinçli olarak çifte cinayet, bir cinayet girişimi, çocuklara kötü davranmak iddialarıyla suçlanıyor ve ABD’ye iade edilmemesi için her türlü yolu deniyor. Kimberlee’nin eski kocası Rex Harris’in avukatlarına göre, eski çift yıllardır çocukların velayeti ve onları ziyaret hakkı konularında kavga ediyorlardı.

 

Kavgalar sonunda davalık oldu. Bir mahkeme Kimberlee’yi çocukları 16 Aralık’ta babalarına götürmeye mahkum etti. Ancak 16 Aralık’ta ne Kimberlee, ne de çocuklar göründü. Bunun üstüne 18 Aralık’ta Harris polise başvurup acil soruşturma talebinde bulundu.

 

Sonuç: Kimberlee çocukları babalarına götürmek yerine ortadan kaldırmayı tercih etmişti. 3 çocuğun 2’si ölmüş, en büyükleri bu cinnetten yaralı olarak kurtulmuştu.