Eski Mankenin Sabıka Fotoğrafı Görenleri Hayrete Düşürdü!

Eski bir manken olan Tatyana Remley, eski kocasını öldürtmek için kiralık katil tutmak suçundan 3 yıl 8 ay hapse mahkum edildi. ABD polisinin yayınladığı sabıka fotoğrafında, 43 yaşındaki eski mankenin tanınamaz duruma geldiği görüldü. 

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

Eski mankenin eski kocasını öldürtmek için yaptığı şeytanca plan işe yaramadı. Geçen 2 Ağustos’ta Tatyana Remley, Kaliforniya’nın sahil kenti Solana Beach’te bir kafede polis tarafından gözaltına alındı.

 

Eski manken boşandığı kocasını öldürtmek için tuttuğu bir kiralık katile 3 silah verdiğini ve cinayet karşılığı ödeyeceği parayı sözkonusu katilin hesabına yatırdığını düşünüyordu. Ne var ki, kiralık katil yerine karşısında bir polis müfettişini buldu.

 

eski mankenin sabika fotografi gorenleri hayrete dusurdu

Tatyana Remley: Solda mankenlik günleri, sağda bugünkü durumu

 

Hikaye şöyle gelişti: Tatyana Remley, bir arkadaşından kendisine bir kiralık katil bulmasını istedi. Katile 2 milyon dolar ödemeye hazırdı. Ancak sözde kiralık katil Tatyana’nın öldürtmek istediği eski kocasına her şeyi anlattı. O da soluğu poliste aldı.

 

Tutuklanan Tatyana eski kocasının alnına tabanca dayadığını ve bıçakla kovaladığını iddia etti. Adam ise bu iddiaları reddetti, “Tam tersine eski karım evimizi ateşe vermeye kalktı” dedi.

 

Sonuçta kadın suçlu bulundu e 3 yıl 8 ay hapse mahkum edildi. Bununla birlikte, Tatyana’nın ceza indiriminden yararlanıp 2025 Haziran’ında tahliye edilmesi bekleniyor.