Eski Oyuncu Zeynep Tokuş Yoga Eğitmenliği Alanındaki Becerilerini Sergilemeyi Sürdürüyor!

Sosyal medyada yaptığı yoga paylaşımlarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü eski oyuncu yeni yoga eğitmeni Zeynep Tokuş, yaptığı yoga paylaşımlarıyla büyülemeye devam ediyor. 

 

Sosyal medyada yaptığı yoga paylaşımlarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü eski oyuncu yeni yoga eğitmeni Zeynep Tokuş, yaptığı yoga paylaşımlarıyla büyülemeye devam ediyor. Uzun süre önce oyunculuğu bırakan ve yoga eğitmenliğine başlayan Zeynep Tokuş, bu yolda harcadığı çabayı paylaşmayı sürdürüyor.

 

Tokuş, son olarak oğlu Alp ile objektif karşısına geçti. Eski oyuncu, oğlu ile birlikte çalıştığı videoya, "Hayat tek başımıza yaşadığımız bir düzen değil... Sürekli birileriyle ilişki halindeyiz... Ailemiz, sevdiklerimiz, arkadaşlarımız, iş arkadaşlarımız vs... Yoga bireysel olarak bize sonsuz fayda sağlarken, acroyoga ve partner yoga da bu anlamda ilişkilerimizi çok geliştirir. Güven, sorumluluk alma, teslim olma, yardımlaşma ve birlikte uyum içinde hareket etme gibi konularda bizi geliştirir. Partnerim canım oğlum" notunu düştü.

 

zeynep tokustan dikkat ceken yoga paylasimlari