Eski Playboy Güzeli Holly Madison'dan Playboy Malikanesi Ä°tirafı! 'Bedenimden Tiksindim!'

Ünlü eski Playboy güzeli Holly Madison People dergisine Playboy malikanesinde yaÅŸadığı travmayı anlatırken çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Hefner'in kurduÄŸu derginin adıyla anılan o malikanenin eski sakinlerinden biri, orada yaÅŸadığı deneyimi ve kendi dış görünüÅŸüyle ilgili yaÅŸadığı travmayı anlattı. Aslında bunu ilk kez de yapmıyordu. Ama belli ki öylesine etkilenmiÅŸ ki yaÅŸadıklarından hafızasından silip atmayı bir türlü baÅŸaramıyor.

 

Hugh Hefner ile 2001 ve 2008 arasında sevgili olan Holly Madison bugün 43 yaşında bir yetiÅŸkin. Hefner'in radarına girip de o malikaneye adım attığında ise henüz 21 yaşında genç bir kızdı. Yaşı bu kadar genç olduÄŸu için de orada yaÅŸadığı bazı deneyimler onun için bir tür travmaya dönüÅŸtü. Özellikle de kendi bedeniyle ilgili.

 

SÜREKLÄ° DIÅž GÖRÜNÜÅžÜ Ä°NCELENÄ°YORDU

 

Holly Madison, dış görünüÅŸünün sürekli incelendiÄŸini ve bunun da kendisinde bir travma yarattığını söyledi. Madison "Kesinlikle söyleyebilirim ki o malikanede yaÅŸamak bende bedensel dismorfi yarattı. Çünkü sürekli olarak 'Bende nasıl bir sorun var?' diye soruyordum kendime" dedi.

 

People dergisine konuÅŸan Holly Madison, malikanenin sahibi Hugh Hefner'i kast ederek ÅŸunları söyledi: "Bana sürekli yeterince güzel olmadığını hissettiriyordu. Çevremdeki herkese bakıp sürekli 'Onların hangi özelliÄŸi bu kadar farklı? Neden bu kadar iyiler?' diye düÅŸünüyordum.” Holly Madison, kafasının içinde hiç durmadan dış görünüÅŸünü nasıl deÄŸiÅŸtirebileceÄŸini, ne yaparsa daha iyi görünebileceÄŸini düÅŸündüÄŸünü itiraf etti. Bu yüzden de zihninin bulandığını saklamadı. Madison bu düÅŸünce yüzünden burun estetiÄŸi, göÄŸüs büyütme gibi bazı estetik operasyonlar geçirdiÄŸini de sözlerine ekledi.

 

SARI SAÇLAR, BÜYÜK GÖÄžÜSLER

 

Tipik bir Playboy kızına baktığında sarı saçlar ve büyük göÄŸüsler gördüÄŸünü anlatan Madison "Ben de hep öyle görünmek istedim" diye konuÅŸtu. Hugh Hefner ona kendini yeterince güzel deÄŸilmiÅŸ gibi hissettirdiÄŸi için bedensel dismorfi geliÅŸtirdiÄŸini saklamayan Madison " Åžu anda bir estetik operasyon faciası gibi görünebilirdim. Çünkü sürekli beni sorunumun ne olduÄŸunu düÅŸünüyordum" diyerek kendi bedenine nasıl küstüÄŸünü ifade etti.

 

GÜNÜN BÄ°RÄ°NDE EÅžYALARINI TOPLAYIP ORADAN AYRILDI

 

SöylediÄŸine göre onu kurtaran da günün birinde eÅŸyalarını toplayıp büyük heveslerle kapısından girdiÄŸi o malikaneyi yani aÅŸk iliÅŸkisi yaÅŸadığı Hugh Hefner'i terk etmek oldu. Oradan ayrıldıktan sonra da kendine baÅŸka bir hayat kurdu Madison.  Holly Madison ÅŸu sıralarda kendisi gibi bir zamanlar Playboy malikanesinde yaÅŸayan Bridget Marquardt ile birlikte Girls Next Level adlı bir podcast yayını hazırlıyor. Holly Madison, 2016'da yayınlanan Down the Rabbit Hole adlı anı kitabında Playboy malikanesinde yaÅŸadıklarını anlatmıştı. Madison orada yaÅŸadığı süre boyunca hem fiziksel hem de sözlü tacize uÄŸradığını saklamamıştı. Madison, bundan iki yıl önce kendisinden 60 yaÅŸ büyük olan Hefner ile yaÅŸadıklarını bu konuda hazırlanan bir belgeselde anlattı. Hefner ile bir gece kulübünde tanıştıklarını ve bir anda kendini onun yatak odasında bulduÄŸunu söyleyen Madison "kendimi rezil olmuÅŸ hissettim" demiÅŸti. Holly Madison'ın sözünü ettiÄŸi bedensel dismorfi, fiziksel bir kusur olsa da olmasa da kiÅŸinin sürekli dış görünüÅŸüne takıntılı olması, görünüÅŸünü bir türlü beÄŸenmemesi diye kısaca özetlenebilir.

 

EŞİ ONU ALDATTI HAYATI DEĞİŞTİ

 

Hugh Marston Hefner, ya da yakınlarının ona seslendiÄŸi adıyla Hef, 1926 yılında dünyaya gözlerini açtı. Üniversitede psikoloji, yaratıcı yazarlık ve sanat dallarında eÄŸitim gören Hefner, bir dönem de sosyoloji ve ABD'de cinsellikle ilgili yasalar üzerine lisans yaptı. Ä°ÅŸ hayatına Esquire dergisinde metin yazarlığı yaparak baÅŸladı. 1952 yılında bu iÅŸten ayrıldı. Bir yıl sonra kısa zamanda efsane haline gelen Playboy dergisini çıkardı. Dergi de Marilyn Monroe'nun 1949 yılında çekilen efsanevi takvim pozu da yer alıyordu.
 

Hefner, ilk evliliÄŸini 23 yaşındayken üniversite öÄŸrencisi Mildred Williams ile yaptı. Çiftin iki çocuÄŸu oldu: Christie ve David. Fakat Hefner sevdiÄŸi kadın ile evlenmek üzereyken tam da düÄŸün arifesinde Mildred'ın itirafı ona kendi deyimiyle "hayatının en yıkıcı dakikalarını" yaÅŸattı. Mildred, Hugh Hefner askerdeyken onu bir baÅŸka erkekle aldatmıştı. Büyük bir sarsıntıyla baÅŸlayan bu evlilik ancak 10 yıl dayanabildi. Çiftin evliliÄŸi, 1959 yılında sona erdi. Bu arada Hefner, yayıncılık kariyerinde de hızlı adımlarla ilerliyordu. Hugh Hefner, 1989 yılında kendi dergisinin kapak güzellerinden Kimberley Conrad ile evlendi. Bu evlilikten iki erkek çocuk sahibi oldu. Bundan sonra da bu tür evlilikler ve iliÅŸkiler onun hayatında sıradan olaylar haline geldi. Hefner'ın ilginçlikleri bu kadarla da sınırlı deÄŸil. Hefner, Monroe'nun mezarının yanında bulunan boÅŸ mezarı yıllar önce satın aldı.. Hefner, 2017 yılında hayata veda etti.