Eski Survivor Yarışmacısı Meryem Kasap'ın Son Hali Şoke Etti!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü TV yıldızı ve eski Survivor yarışmacısı Meryem Kasap'ın sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımdaki son hali gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü TV yıldızı ve eski Survivor yarışmacısı Meryem Kasap'ın sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımdaki son hali gündem oldu. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü TV yıldızı ve eski Survivor yarışmacısı Meryem Kasap'ın sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımdaki son hali gündem oldu. 

 

Son hali ÅŸoke etti!

 

Survivor 2020'deki performansıyla ismini duyuran ve sakatlığı sebebiyle yarışmadan ayrılan Meryem Kasap, bir süredir birlikte olduÄŸu erkek arkadaşıyla sözlendi. Sosyal medya hesabından makyajlı bir fotoÄŸrafını takipçileriyle paylaÅŸan Kasap'ı görenler tanımakta zorluk yaÅŸadı. 2020 yılında mücadele ettiÄŸi Survivor Türkiye yarışmasıyla tanınan Meryem Kasap, elendikten sonra sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündemden düÅŸmüyor. DeÄŸiÅŸimiyle her fırsatta adından söz ettiren Kasap, evlilik yolunda ilk adımı attı.

 

Görenler tanıyamadı!

 

Bir süredir Yunus Emre Bal ile sevgili olan Meryem Kasap, dün akÅŸam aile arasındaki bir törenle sözlendi. Instagram'da 1 milyon takipçisi bulunan Bal, söz törenine hazırlanırken çektiÄŸi fotoÄŸrafı paylaÅŸmayı da ihmal etmedi. Abartılı bir makyaj tercih eden eski yarışmacıyı görenler tanımakta güçlük çekti. Kasap'ın sosyal medyada gündem olan söz fotoÄŸrafı için "Aynı kiÅŸi olduÄŸuna emin miyiz?", "Tanıyamadım ne yapmış kendine" ve "GüzelliÄŸine yazık etmiÅŸ" yorumları yapıldı.

 

İşte Meryem Kasap'ın son hali;

 

meryem kasap in son hali sosyal medyada gundem oldu