Eski Survivor Yarışmacısı Uğurtan Dora'dan Sude Ve Ünlüler Takımı Yorumu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Survivor yarışmacısı Uğurtan Dora, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Sude ve Ünlüler Takımı ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Survivor yarışmacısı Uğurtan Dora, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Sude ve Ünlüler Takımı ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü Survivor yarışmacısı Uğurtan Dora, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Sude ve Ünlüler Takımı ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

 

İnanmıyorum!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Survivor yarışmacısı Uğurtan Dora, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Sude ve Ünlüler Takımı ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Kimsenin Sude'yi yazmak için o ödülden vazgeçeceğine inanmıyorum" ifadelerini kullanan Dora sosyal medyada takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

ugurtan dora dan sude ve unluler takimi icin dikkat ceken yorum