Eski Türkiye Güzeli Deniz Sürmeli'den Dönüş Açıklaması! 'Temelli Dönüyorum İstanbul'a Doyamıyorum!'

Eski Türkiye güzeli Deniz Sürmeli önceki gün kızıyla alışveriş turunda objektiflere yansırken yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. 

 

Eski Türkiye güzeli Deniz Sürmeli önceki gün kızıyla alışveriş turunda objektiflere yansırken yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. 

 

TV100'de yer alan habere göre; Eski Türkiye güzeli ve oyuncu Deniz Özde Sürmeli, İstanbul’a döneceğini ifade etti. Sürmeli, “İstanbul’a doyamıyorum. Kızın okulunu da buraya alacağım temelli döneceğim artık” dedi. Eski Türkiye güzeli ve oyuncu Deniz Özde Sürmeli önceki gün Nişantaşı’nda objektiflere takıldı. 2018 boşandığı İngiliz eşinden olan kızı Sade Angelina ile alışveriş turuna çıkan Sürmeli’nin köpeklerini özel arabasında gezdirmeleri dikkat çekti. 8 yıldır Ankara’da bir ana okulu sahibi olan Deniz Özde Sürmeli, “İstanbul’a doyamıyorum. Kızın okulunu da buraya alacağım temelli döneceğim artık” dedi.

 

“ÇOCUK DİZİSİNDE OYNAMAK İSTİYORUM”

 

Yeni bir İş görüşmesi için geldiğini söyleyen Sürmeli, “Teklifleri değerlendiriyorum. Dizi projesi istiyorum ama sadece çocuk projesi istiyorum. Çocuk dizisi yok biliyorsunuz. Ben çocuk dizilerinin içeresinde tatlı tatlı roller oynamak istiyorum. O dizilerin içerisindeki kötü karakterlerden olmaktansa iyi karakterler tercihim… O yüzden çocuk dizisinde oynamak istiyorum. Son sekiz yıldır sadece çocuklar için çalışıyorum. O yüzden çocuk projelerinde olmak istiyorum” dedi.

 

“DÖNERSEM OKUL AÇMAK İSTİYORUM”

 

Bir okulu olduğunu anımsatan Sürmeli, “Bir okulum var. Çok da güzel gidiyor. Buraya dönersem burada da bir okul açmak istiyorum. Güzel projelerim var gerçekleştireceğim” dedi.

 

“HAYATIMDA UZUN SÜREDİR KİMSE YOK”

 

Özel hayatında birisi olup olmadığı merak edilen Sürmeli, “Hayatımda uzun süredir uzun yıllardır kimse yok. Sadece Sade Angelina var. Ama olmasını istiyorum artık” dedi.