Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Yeni Sezonu İle Ekrana Gelecek İddiası!

ATV'nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni sezonunun yayınlanmak üzere hazırlıklarının başladığı iddia edildi. 

 

ATV'nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni sezonunun yayınlanmak üzere hazırlıklarının başladığı iddia edildi. 

 

TeknolojiOku'da yer alan habere göre; Bir döneme damga vuran efsane dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor. Başrolünde Oktay Kaynarca’nın rol aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yayınlandığı dönemde reyting rekorları kırmıştı. Geniş kitlelere ulaşan dizi ilginç bir şekilde yayından kaldırılmıştı. EDHO ya da bilinen ismi ile Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, beklenmedik bir anda ekranlara veda etmişti. Öyle ki sabahına kadar dizinin yeni bölümünün fragmanları dönerken, akşamına dizinin yayından kaldırıldığı haberleri yayılmaya başlamıştı. Bir süre sonra yayıncı ve yapımcı tarafındaki sorunlardan ötürü dizinin yayın hayatının sonlandırıldığı belirtilmişti. Ardından EDHO’nun yayınlanması için farklı isimler devreye girdi. İlk plan EDHO’nun sinemalarda yayınlanacak bir final bölümüyle izleyiciye veda etmesi üzerineydi. Fakat bu plan yarım kaldı. Ardından dijital yayın platformu BLU TV devreye girdi. BLU TV dizinin yeni bölümlerini yayınlamak için düğmeye bastı. Bu sefer de ATV devreye girdi ve taraflara uçuk bir dava açacağını belirtti. Bu açıklama sonrası BLU TV Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisini yayınlamaktan vazgeçti. Şimdi ise Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi izleyiciyle yeniden buluşmaya hazırlanıyor. Peki dizinin yeni sezonunda bizleri neler bekliyor?

 

Sosyal medyada yer alan bilgilere göre dizinin yeni sezonunda başrolde Ozan Akbaba’yı izleyeceğiz. Dizinin temel kadrosu büyük oranda korunacak olsa da hali hazırda farklı projelerde rol alan isimler yeni sezonda yer almayacak. Dizinin çekimleri Şubat ayı gibi başlayacak ve ilk bölüm Mart ayının ilk haftasında ekranlara gelecek. Dizinin yeni sezonunun bir kanal yerine dijital içerik platformunda yayınlanması bekleniyor. Şimdilik dizinin yeni sezonuna ilişkin sızdırılan bilgiler bu şekilde diyebiliriz.