Esra Bilgiç'in Yeşil Tonlardaki Cannes Paylaşımı Gündem Oldu! Bu Kadının Güzelliği Başımı Ağrıtıyor!

Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Esra Bilgiç Instagram sayfasından yaptığı yeşil tonlardaki Cannes paylaşımıyla beğeni toplarken takipçilerinden çok sayıda övgü dolu yorumlar aldı. 

 

Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Esra Bilgiç Instagram sayfasından yaptığı yeşil tonlardaki Cannes paylaşımıyla beğeni toplarken takipçilerinden çok sayıda övgü dolu yorumlar aldı. Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Esra Bilgiç Instagram sayfasından yaptığı yeşil tonlardaki Cannes paylaşımıyla beğeni toplarken takipçilerinden çok sayıda övgü dolu yorumlar aldı. 

 

Diriliş Ertuğrul dizisindeki Halime Sultan karakterine hayat vererek ününe ün katan oyuncu Esra Bilgiç sosyal medyayı salladı. Bir marka için pozlar veren güzel oyuncu sırt ve bacak dekoltesiyle hayranlarını mest etti. Güzel oyuncu Esra Bilgiç, sosyal medya paylaşımlarıyla da ilgi odağı olmayı başarıyor. Diriliş Ertuğrul dizisindeki Halime Sultan karakterine hayat vererek oldukça dikkat çeken Esra Bilgiç son yaptığı paylaşımla beğeni topladı. Diriliş Ertuğrul'da canlandırdığı Halime Hatun rolüyle şöhreti Pakistan'a kadar uzanan Esra Bilgiç yurt dışında yaptığı reklam anlaşmalarından hayli bir kazanç elde etmişti. Markalarla anlaşmaya devam eden güzel oyuncu yeni pozlarını paylaştı.

 

esra bilgic in yesil tonlardaki cannes paylasimi gundem oldu bu kadinin guzelligi basimi agritiyor

 

Bu kadının güzelliği başımı ağrıtıyor!

 

"Cesurum ama fazla risk almayı sevmem. Bir sonraki adımımı hep ölçer tartarım" diyen Esra Bilgiç, yeşil elbisesiyle dikkat çekti. Güzel oyuncunun pozlarına "Biri nasıl bu kadar güzel olabilir", "Halime Sultan yakıyorsun", "İdeal Türk kadını", "Bu kadının güzelliği artık benim başımı ağrıtıyor", "iki manzara karşı karşıya mi ?", "ah benim güzel peri prensesim" yorumları geldi.



Etiketler: