Esra Bilgiç'ten Dikkat Çeken Açıklamalar! 'Geçmiş Dönem Aşkları Hepimizin Hayali!'

Son dönemde rol aldığı Atatürk projesiyle gündemde olan ünlü oyuncu Esra Bilgiç Mag dergisine verdiği röportajda dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

 

Son dönemde rol aldığı Atatürk projesiyle gündemde olan ünlü oyuncu Esra Bilgiç Mag dergisine verdiği röportajda dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

 

Rol aldığı dönem projeleriyle adından söz ettiren Esra Bilgiç, geçmişteki aşklarla günümüzü kıyasladı: “Artık her şey çok hızlı tüketiliyor. Durum böyleyken umutsuzluğa kapılmamak çok zor. Geçmiş dönem aşkları hepimizin hayallerini süslüyor.”

 

Oyuncu Esra Bilgiç, Mag dergisine konuştu. “Atatürk: 1881-1919” filminde Mustafa Kemal Atatürk’ün sık sık mektuplaştığı Madam Corinne’i canlandıran Bilgiç, rolü hakkında şunları söyledi: “Atatürk projesinde yer aldığım için çok gururluyum. Madam Corinne, Mustafa Kemal Atatürk’ün okuldan arkadaşı olan Ömer Lütfü’nün kıymetli eşi. Ömer Lütfü’nün vefatı ile Atatürk, zaten çok sevdiği Corinne ve Tergiman Ailesi’yle sık sık görüşmeye başlıyor. Çok mühim toplantıları Corinne’in Akaretler’deki evinde yaptığı bile söyleniyor. Zaten o dönemin edebiyat ve sanat sohbetlerinin yapıldığı evlerden biri Madam Corinne’in evi. Mektuplarda yazılanları okuduğumuzda ilişkilerinin çok sağlam bir dostluğa dayandığını anlamak zor değil. Mustafa Kemal Atatürk kendi iç hesaplaşmalarına Corinne’i de dahil ediyor diyebiliriz. Mektuplar, 1954 senesinde Peyami Safa tarafından Milliyet Gazetesi’nde ilk kez paylaşılıyor.” Oyuncu, “Geçmiş dönem aşklarıyla günümüzü karşılaştıracak olsanız neler söylersiniz?” sorusuna da şöyle yanıt verdi: “Çok klişe olacak ama her şey çok hızlı tüketiliyor. Durum böyleyken umutsuzluğa kapılmamak çok zor. Geçmiş dönem aşkları hepimizin hayallerini süslüyor. Maalesef bir kıyaslama yapamayacağım.”

 

esra bilgic ten dikkat ceken aciklama gecmis donem asklari hepimizin hayali

 

TİYATRO KURSUNA ANNEM YAZDIRDI

 

Esra Bilgiç röportajında ayrıca tiyatro ile çok küçük yaşta tanıştığını da söyledi: “Tiyatroyla 7-8 yaşındayken Ankara’da tanıştım. Halam Devlet Tiyatroları’nda şapka bölümündeydi. Atölyede çok zaman geçirdim. Kostümlerin yapılması, dekorlar, aksesuvarlar; sahne arkasında olan biten her şeyi gözlemlerdim. Çok sayıda oyun izleme şansım oldu. Sonra Mamak Belediyesi’nin tiyatro kurslarına katıldım. Birkaç çocuk oyununun kadrosunda yer alma şansım oldu, fakat gelecek için oyunculuğa dair profesyonel bir planım yoktu. Annem çok akıllı bir kadındır. Gözlem kabiliyeti de çok güçlüdür. Bir şeyleri fark etmiş olmalı ki, beni kursa o yazdırdı. Müzik kulağımın çok iyi olduğunu söylediklerinde beni hemen bir müzik okuluna götürdü ve ardından keman çalmayı öğrenmeye başladım. Annemin desteğiyle sanata ilk adımlarımı attım.”

 

esra bilgic ten dikkat ceken aciklama gecmis donem asklari hepimizin hayali

 

Hukuk okuyor

 

Eğitim hayatına devam eden Esra Bilgiç, “Hukuk fakültesi son sınıf öğrencisiyim. Seneye mezun olmayı planlıyorum. Bilginin peşinden koşmak, geleceğe dair en belirgin tek planım. Hayatımın her döneminde mutlaka eğitim olacak” dedi.