Esra Dermancıoğlu Bir Küçük Gün Işığı Dizisine Veda Paylaşımıyla Gündem Oldu!

Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda ATV'de yayınlanan Bir Küçük Gün Işığı dizisine veda ederken, çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda ATV'de yayınlanan Bir Küçük Gün Işığı dizisine veda ederken, çarpıcı ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda ATV'de yayınlanan Bir Küçük Gün Işığı dizisine veda ederken, çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

esra dermancioglu bir kucuk gun isigi dizisine veda etti

 

“Gittiğin yerde baharı kucakla biz gelene kadar.”

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda ATV'de yayınlanan Bir Küçük Gün Işığı dizisine "@seraykaya, @brkokty23 , @acikgoztugce,  @seymakorkmaz,  @guneshayat,  @berankotan,  @sureyyakilimci,  @altan_erkekli,  @gzmnsl,  @azraaksu___ @asumankostak @tunaarman ve en önemlisi canım teknik ekibim, yakışıklı zarif görüntü yönetmenlerim ve kamera ekibim :) @serhaterin @okanergan @seko_sekibag ,hazırlık ekibim, prodüksiyon, her sabah şekerli kahvemi getiren Cemal abimiz, güzel rejim evet bütün bu güzel insanlarla hep beraber @ngmediatv nin bir hayalini ve anlatmak istediği hikayesini büyük bir özveri, iyi niyet ve ahlakla gerçekleştirdik ... Yapımcılara çok teşekkür ederim. Sevgili yönetmenim @elifeakarsu seninle çalışmak çok mutlu etti beni. Sevgili @atvturkiye tekrar görüşmek üzere. Hoşçakal Ümran" ifadeleriyle veda ederken takipçileri Dermancıoğlu'na “Gittiğin yerde baharı kucakla biz gelene kadar.”, “Seni seviyorum huysuz ve tatlı kadın İyi ki…Esra Dermancıoğlu”, “Elveda İmran.. Rolü alıntılamakta usta ve başarılıydın.. Ve dizinin geri kalan kahramanları Elif Della Güneş'e ve ayrıca güzel Folya karakterine teşekkürler.. Umarız başka bir çalışma sizi bir araya getirir”, “Dizi mi bitiyor Ümran’sız olmaz ki” gibi yorumlarla destek verirlerken, Dermancıoğlu’nun paylaşımı sosyal medyada yoğun ilgi gördü.