Esra Dermancıoğlu'nun Estetik Önerisi Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu, Instagram sayfasından yayınladığı videosunda estetik önerisi ile sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu, Instagram sayfasından yayınladığı videosunda estetik önerisi ile sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu, Instagram sayfasından yayınladığı videosunda estetik önerisi ile sosyal medyada gündem oldu. 

 

Estetiğe para harcamak istemeyen bunu yapsın!

 

'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizisinde canlandırdığı 'Mukaddes yenge' rolü ile hafızalara kazınan oyuncu Esra Dermancıoğlu, Instagram hesabından yüzüne fön makinesi tuttuğu videoyu yayınlayarak "Estetiğe çok para veremeyen varsa, bunu uzun süre yaparsanız öyle kalıyor olabilirsiniz" dedi. Esra Dermancıoğlu sık sık eğlenceli paylaşımlarda bulunduğu Instagram hesabından bu kez yüzüne fön makinesi tuttuğu bir videoyu yayınladı. “Çocuklar şimdi saçlarımı kuruturken fark ettim. Estetiğe çok para veremeyen varsa, bunu uzun süre yaparsanız, öyle kalıyor olabilirsiniz” diyen Dermancıoğlu’nun paylaşımına binlerce beğeni ve yorum geldi. Yaptırdığı estetik operasyonlarla çok konuşulan Seda Sayan da Dermancıoğlu’nun paylaşımına “Seviyorum seni” yorumunu yaptı. 

 

İşte o paylaşım;

 

esra dermancioglu nun estetik onerisi olay oldu