Esra Dermancıoğlu Sosyal Medya Sayfasından Yardım İstedi! Tükenmişlik Sendromuna Yakalandım!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda tükenmişlik sendromuna yakalandığını belirtirken yardım istedi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda tükenmişlik sendromuna yakalandığını belirtirken yardım istedi. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda tükenmişlik sendromuna yakalandığını belirtirken yardım istedi. 

 

Fatmagül'ün Suçu Ne dizisindeki yenge rolü ile dikkatleri üzerine çeken ve Muhteşem Yüzyıl: Kösem, Bir Zamanlar Çukurova gibi sevilen dizilerden tanıdığımız Esra Dermancıoğlu sosyal medyadan paylaştığı mesaj ile hayranlarını üzdü. Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarıyla magazin dünyasında sıklıkla kendinden söz ettiren 53 yaşındaki oyuncu Esra Dermancıoğlu, son paylaşımıyla yine gündem oldu.

 

'Tükenmişlik sendromuna yakalandım’

 

Şimdilerde Bir Küçük Gün Işığı dizisindeki Ümran karakteriyle izleyici karşısına çıkan Esra Dermancığlu paylaşımına "Tükenmişlik sendromu yaşıyorum... psikiyatrlardan yardım istiyorum. Fikirlerinizi buraya yazabilirsiniz" notunu düştü.

 

İşte o paylaşım;

 

esra dermancioglu tukenmislik sendromuna yakalandi