Esra Erol Çocuklara Şiddet Hattı Açılması Gerektiğini Dile Getirdi! Çağrıda Bulundu!

ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programında işlenen İpek Coşkun olayında anlatılanlar Esra Erol'u çıldırtırken, canlı yayında ilgili makamları göreve çağırarak "Çocuklara şiddet açılması" gerektiğini dile getirdi. 

 

ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programında işlenen İpek Coşkun olayında anlatılanlar Esra Erol'u çıldırtırken, canlı yayında ilgili makamları göreve çağırarak "Çocuklara şiddet açılması" gerektiğini dile getirdi. ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programında işlenen İpek Coşkun olayında anlatılanlar Esra Erol'u çıldırtırken, canlı yayında ilgili makamları göreve çağırarak "Çocuklara şiddet açılması" gerektiğini dile getirdi. 

 

esra erol cocuklara siddet hatti acilmali dedi

 

Çocuklara şiddet hattı açılmalı!

 

İpek Coşkun'un Instagram'da tanıştığı bir adama gece 1'de 11 ve 7 yaşındaki çocuklarıyla beraber taksi çağırarak bavullarını çocuklarına taşıttığını anlatırken, sonrasında çocukları o saatte yalnız başlarına bıraktığını anlatmıştı. Bugün yayınlanan programda boşandıkları açıklanan Çetin ve İpek Coşkun çocukların velayetlerinin babaya verilmesi üzerine İpek Hanım çocuklara babaları daha iyi bakar cümlesini kurunca Esra Erol çileden çıkarken "Keşke çocuklara şiddet hattı diye birşey olsa. Nasıl kadınlara şiddet hattı bulunuyorsa, çocuklar için de bir şiddet hattı açılması gerektiğini bas bas söylüyorum. Buradan bir kez daha söylüyorum. Keşke çocuklara şiddet hattı olsaydı da gece 1 de sen çocukları dışarıda bıraktığında çocuklar bu hattı arasaydı gece polisler o eve bir gelseydi. Siz de yusuf yusuf olsaydınız." ifadelerini kullanırken yetkilileri göreve çağırdı. 



Etiketler: