Esra Erol'da Ali Biçer Kimdir? Aysel Biçer Kimdir? Aysel Biçer Olayı Nedir?

Esra Erol'da Ali Biçer kimdir? Aysel Biçer olayı nedir? Aysel Biçer kimdir? ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programında işlenen Aysel Biçer olayı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette merak konusu oldu. Peki Esra Erol'da Aysel Biçer kimdir? Aysel Biçer olayı nedir? Ali Biçer kimdir? Cevaplar haberimizde..

 

Fenoreporter - TV Haberleri Servisi

 

Esra Erol'da Ali Biçer kimdir? Aysel Biçer olayı nedir? Aysel Biçer kimdir? ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programında işlenen Aysel Biçer olayı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette merak konusu oldu. Peki Esra Erol'da Aysel Biçer kimdir? Aysel Biçer olayı nedir? Ali Biçer kimdir? Cevaplar haberimizde..

 

esra erol da aysel bicer kimdir aysel bicer olayi nedir ali bicer kimdir

 

Esra Erol'da Ali Biçer kimdir? Aysel Biçer olayı nedir? Aysel Biçer kimdir?

 

esra erol da aysel bicer kimdir aysel bicer olayi nedir ali bicer kimdir

 

Esra Erol'da Ali Biçer kimdir? Aysel Biçer olayı nedir? Aysel Biçer kimdir? Ali Biçer eşinin sosyal medyada tanıştığı birine kaçtığını iddia ederken, nedenini bilmediğini dile getirdi. 16 Şubat’ta tartışma yaşadıklarını, birini bulduğunu ve gideceğini söyledi. Adamın eşini ve kızını kafaladığını söyleyen eş Ali Biçer, kendisini eşine şiddet uygulayan biri gibi göstermeye çalıştıklarını iddia etti. Kayıp olan eş Aysel Biçer bulundu. Aysel Bey Abdullah bey ile bir ilişkisi olmadığını söylerken eşi Ali Biçer’in kendisini dövdüğünü ve parmağını kırdığını iddia eti.

 

esra erol da aysel bicer kimdir aysel bicer olayi nedir ali bicer kimdir

 

Aysel Hanım canlı yayına katıldı. 16 senedir evli olduklarını söyleyen Aysel Biçer 2 tane çocukları olduğunu söyledi. Ali Bey’in kendisi hakkındaki sosyal medyadaki kötü yorumları toplayarak kendisini gösterdiğini söylerken, annesiyle birlikte sürekli kendisinin üzerine geldiklerini söyledi. Artık eşine tahammül edemediklerini söyleyen Aysel Biçer kesinlikle Ali Bey’den boşanmak istediğini söyledi. Ali Bey 18 günden beri eşinin kayıp olduğunu, fuhuş batağına düşebileceğinden korktuğu için aradıklarını söylerken, bunun için de suçlu olduklarını söyledi. Eşinin evde hiç iş yapmadığını, giyinip süslenip kendisinin çobanlık yaptığı köyde dolaştığını söyleyen Ali Bey buna rağmen eşinin sürekli kendisini suçladığını dile getirdi.