Esra Erol'da Kadiye Dayanç Kimdir? Kadriye Dayanç Olayı Nedir? Yunus Dayanç Kimdir?

Esra Erol'da Kadriye Dayanç kimdir? Kadriye Dayanç olayı nedir? Yunus Dayanç kimdir? ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programında işlenen Kadriye Dayanç olayı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Esra Erol'da Kadriye Dayanç kimdir? Kadriye Dayanç olayı nedir? Yunus Dayanç kimdir? Cevaplar haberimizde..

 

Esra Erol'da Kadriye Dayanç kimdir? Kadriye Dayanç olayı nedir? Yunus Dayanç kimdir? ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programında işlenen Kadriye Dayanç olayı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Esra Erol'da Kadriye Dayanç kimdir? Kadriye Dayanç olayı nedir? Yunus Dayanç kimdir? Cevaplar haberimizde..

 

esra erol da kadriye dayanc kimdir yunus dayanc kimdir kadriye dayanc olayi nedir

 

Esra Erol'da Kadriye Dayanç kimdir? Kadriye Dayanç olayı nedir? Yunus Dayanç kimdir?

 

Esra Erol'da Kadriye Dayanç kimdir? Kadriye Dayanç olayı nedir? Yunus Dayanç kimdir? Esra Erol'a başvuran Kadriye Dayanç 13 yıllık evliliğini bitirmek istediğini belirtti. 16 yaşında Yunus Dayanç'a kaçtığını söyleyen Kadriye Dayanç evliliği henüz bir aylıkken şiddet görmeye başladığını söyledi. Sonrasında aldatılmaya başlandığını söyledi. 15 ay askerde yolunu gözlerken eski sevgilisi ile mesajlaşmasını yakaladığını söyledi. Her defasında başına daha kötü şeyler geleceğini düşünerek evi terketmediğini söyleyen Kadriye Dayanç bunun evliliğinde daha büyük sorunlara neden olduğunu söyledi. Oğlunun böbreğinde kist olduğunu öğrendiğini söyleyen Kadriye Dayanç iki evladının da gelişim geriliği yaşadığını söyledi. 

 

esra erol da kadriye dayanc kimdir yunus dayanc kimdir kadriye dayanc olayi nedir

 

İşini kurmasına herşeyiyle yardımcı olduğunu söyleyen Kadriye Dayanç, eşine birikmiş parasını verdiğini, onun için çalıştığını, herşeyi yapmasına rağmen maddi durumunu düzelttiği anda kendilerine bir kuruş vermediğini söyledi. İki yıl önce Yunus Dayanç ile ayrıldıklarını, boşanma davası açtığını kendisinin lüks içinde yaşarken çocuklarına ve çocuklarının sağlık giderlerine bir kuruş vermediğini söyledi. Şuan Yunus Dayanç'ın bir başka kadın ile evlendiğini, bir de çocukları olduğunu söyledi. Yunus Dayanç'ın iki yıl için bu dördüncü evliliği oldu demiştir. 

 

esra erol da kadriye dayanc kimdir yunus dayanc kimdir kadriye dayanc olayi nedir

 

 

Herkes bu düğüne katıldı!

 

Kadriye Dayanç yaptığı açıklamada 2022 Mart ayında bir başka kişi ile evlendiğini söylerken bu düğüne bütün yakınlarının katıldığını söyledi. Çocuklarına zorla bu sizin cici anneniz dedirttiğini söyleyen Kadriye Dayanç yaşadığı üzüntüyü günlerce yastığı sıkarak ağladım ifadeleriyle belirtti. 

 

esra erol da kadriye dayanc kimdir yunus dayanc kimdir kadriye dayanc olayi nedir

 

Komşu Birsen Hanım: Kadriye Hanım çok çekti!

 

Kadriye Hanım'ın komşusu Birsen Hanım yaptığı açıklamada "Kadriye Hanım'ın komşusuyum. Ben şahitim Kadriye hanım çok çekti. O adam bu kadına yaramaz. Bu kadıncağız çok dayak yedi, evden dışarı çıkmamıştır." ifadelerini kullanmıştır. 

 

esra erol da kadriye dayanc kimdir yunus dayanc kimdir kadriye dayanc olayi nedir

 

Yunus Dayanç: Kadriye 7 yıl önce beni aldattı!

 

Yunus Dayanç canlı yayına bağlanırken "Kadriye beni 7 yıl önce aldattı. Hatta fotoğraflar vardı, bu resmi yok ettiler. Amcasının oğlu bana o resmi attı. Arkadaşım diyerek üstünü kapattılar. Ben de affetmedim ama konusu kapattım. Sonrasında 3-5 ay öncesinde fotoğraflar şuan mevcut. Kozyatağı'nda bir başka adamla yakaladım ben Kadriye'yi. Bana boşanma davası açtı. Şimdi bana nolur evlen sana bilezik takacağım dedim. Benim evet çocuğum var. Ben hayatıma devam ettim. Buradaki problem mal paylaşımı. Biz resmi olarak ayrıyız. Mal paylaşımından dolayı soyadını ayırmış. Benim üç kilo altınımı çaldı. Kripto paralarımı çaldı. Ben cezaevine çıktığımda adam yaralamadan girdim ben cezaevinden çıktığımda borçlarla karşılaştım." ifadelerini kullandı.  

 

esra erol da kadriye dayanc kimdir yunus dayanc kimdir kadriye dayanc olayi nedir

 

Yunus Dayanç: Nitelikli dolandırıcılıktan yattı Kadriye

 

Yunus Dayanç yaptığı açıklamada "Kadriye cezaevinde yattı. Bunlar kayıtlı kuyutlu şeyler. Nitelikli dolandırıcılıktan yattı. Avukatımda var bu" ifadelerini kullandı. Bunun üzerine bu doğru mu şeklindeki sorusuna Kadriye Hanım "Ben tahliye oldum. Ben bir iş görüşmesine başvurmuştum. Orada işler karışıyor. Beni tutukluyorlar. Ben o yüzden yattım. Şuan tahliye oldum suçsuzluğum anlaşıldı" ifadelerini kullandı. 

 

esra erol da kadriye dayanc kimdir yunus dayanc kimdir kadriye dayanc olayi nedir

 

Kadriye Dayanç cezaevindeyken çocuklara Kadriye'nin ailesi baktı!

 

Yunus Dayanç'a sorulan "Kadriye Dayanç cezaevindeyken çocuklara baktınız mı? Yanlarında oldunuz mu?" sorusuna "Babalığımı benim çocuklarıma sorun. Ben yalan söylerim. Sizler bayansınız. Yasalar da bayanların yanında" ifadelerini kullanırken, çocuklara Kadriye'nin anne babasının baktığı belirtildi. Kadriye Hanım yaptığı açıklamada "Benim babam şeker hastası. Artık kaldırmıyor sinirleri. Benim ailem de normal bir aile değil. Ben çocuklarımla babamlarda yaşıyorum. Babaannem de bizimle yaşıyor. Bana bu tip iftiralar atamaz. Ben böyle şeyler yapmam." ifadelerini kullandı.