Esra Erol'da Zeynep Doğan Kimdir? Neşet Doğan Kimdir? Zeynep Doğan Olayı Nedir?

Esra Erol'da Zeynep Doğan kimdir? Zeynep Doğan olayı nedir? Neşet Doğan kimdir? ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programında işlenen Zeynep Doğan olayı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Esra Erol'da Zeynep Doğan kimdir? Zeynep Doğan olayı nedir? Neşet Doğan kimdir? Cevaplar haberimizde..

 

Esra Erol'da Zeynep Doğan kimdir? Zeynep Doğan olayı nedir? Neşet Doğan kimdir? ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programında işlenen Zeynep Doğan olayı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Esra Erol'da Zeynep Doğan kimdir? Zeynep Doğan olayı nedir? Neşet Doğan kimdir? Cevaplar haberimizde..

 

esra erol da zeynep dogan kimdir neset dogan kimdir zeynep dogan olayi nedir

 

Esra Erol'da Zeynep Doğan kimdir? Zeynep Doğan olayı nedir? Neşet Doğan kimdir?

 

esra erol da zeynep dogan kimdir neset dogan kimdir zeynep dogan olayi nedir

 

Esra Erol'da Zeynep Doğan kimdir? Zeynep Doğan olayı nedir? Neşet Doğan kimdir? Neşet Doğan kimdir? Neşet Doğan Esra Erol’da programına katılırken eşi Zeynep Doğan’ın 3 yıl önce evindeki eşyaları alıp kaybolduğunu ifade etti. Zeynep Doğan mutsuz bir evlilik sonrası Neşet Bey ile tanışırken, kendisine yara bandı olacağı için evlendiğini söyledi. Evlenirken yeni eşya ve altın istediğini söyledi. Hemen nikah da kıyılması gerektiği ifade edilirken Neşet Bey bu kararlarına da uyduğunu söyledi. 6 tane burma bilezik, eşyalar için bankadan para çektiğini söyledi.  

 

esra erol da zeynep dogan kimdir neset dogan kimdir zeynep dogan olayi nedir

 

Karşılıklı birbirlerine şiddet uyguladıklarını, bunun sonrasında uzaklaştırma kararı aldırdığını söyleyen Neşet Bey, eşine o günden beri yaklaşamadığını 3 yıldır görmediğini söyledi. Zeynep Doğan'ın şikayetinden korktuğunu o yüzden evinin önüne gitmediğini söyledi. Tüm birikimini kaybettiğini söyledi. 3 yıldır görmediği eşinden boşanmak istediğini söyledi.