Esra Ersoy'dan Taciz Açıklaması! Allah'ım Beni Bu Kabustan Uyandır!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü TV yıldızı ve sosyal medya fenomeni Esra Ersoy, Instagram sayfasından yaptığı açıklamada taciz ve istismar davasında suçlu bulunmasıyla ilgili kendini savunurken, dikkat çeken ifadeler kullandı. Peki ne dedi? Cevaplar haberimizde..

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü TV yıldızı ve sosyal medya fenomeni Esra Ersoy, Instagram sayfasından yaptığı açıklamada taciz ve istismar davasında suçlu bulunmasıyla ilgili kendini savunurken, dikkat çeken ifadeler kullandı. Peki ne dedi? Cevaplar haberimizde..

 

Allah'ım bu kabustan uyandır!

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda kendisini savunan Ersoy "Bunu siz de biliyorsunuzdur ki peşimde dolu erkek varken 13 yaşında çocuğu napayım ben Allah aşkına! Ayrıca 13 yaşındaymış gibi de durmuyordu iri yarı boyu benden uzundu falan! Resepsiyonu aradığımda iphone şarjı yoktu. O sırada da telefonumun şarjı bitmek üzere olduğu için birinden bulmak zorundaydım ve birkaç kapıyı çaldım şarj istemek için kimisi denize gitmiş kimisi de samsung kullandığını söylemişti. Ama bu çocuk iphone şarjı olduğunu fakat veremeyeceğini sadece içerde şarj edebileceğimi söyledi. Ben de girdim içerde telefonum şarj olurken bir sebepten dolayı sızmışım (2 gündür uyumamıştım) ben uykudayken bu çocuk bir pislik yapmaya çalışmışki uyandığımda elbisemin önü yırtıktı. Annesine de korkusundan yalan söylemiş kendi işlediği suçu bana atmış.. Kapı çalmış kapıyı açmamış ben uyandığımda kendi ellerimle kapıyı açıp gittim. Kapıda annesi vardı ve belliydi ki beni sevmeyen biri olduğu aslında.. Eline de fırsat geçmiş analı oğullu bana iftira attılar. Bu nasıl adalet. Ortada hiçbir delil yok ve bana bu damga nasıl yapıştırılabiliyor.. Allah yukarda biliyor ki ben masumum Allah'ım beni bu kabustan uyandır" ifadelerini kullanırken bu açıklama gündem oldu.  

 

Yeni açıklama!

 

Instagram sayfasından önceki gün taciz ve istismar davasında suçlu bulunması ile ilgili açıklamalarına devam eden Ersoy "Bir bana bakın bir de üzerime atılan iftiraya bakın! Sizce bu iddialar doğru olabilir mi? Yazıklar olsun bugünleride mi görecektim! Bahsedilen çocuk heralde benimle ilgili fantazilerilerini anlatmış annesine.. Hani nerde kanıt? hani nerde delil? Bu çocuğun annesinden korkusundan söylemiş olduğu yalanlardan başka ortada hiçbir şey yok! Çünkü böyle birşey yok! Asıl delil benim vucudumda vardı ki buda mahkemeye sunulmuş olması gerekiyor. Ayrıca da benim en hassas olduğum konulardan biridir bir çocukla birlikte olan bir kadın yada erkek.. Çok iğrenç birşey bu! Bu bir hastalıktır ve BENİM ASLA TARZIM OLAMAZ! Belkide çocuğa bu şekilde olayı anlatmasını annesi söyledi.. Bilemiyorum ama ben nasıl suçsuz yere hapse atılıyorum inanamıyorum ağlamaktan gözlerim şişti 1 çocuk resmen yalanlarıyla benim yıllarımı çaldı!Bu böyle kalmayacak ama, kalamaz eğerki bu ülkede adalet varsa ben beraat edeceğim çünkü suçsuzum. Ayrıca karar kesinleşmedi henüz.. Olayın aslını bilmeden bana böyle bir damga yapıştıranlara söylüyorum bunu. Elinizi vicdanınıza koyun benim başıma geliyorsa sizin de başınıza gelebilir! Bu iftirayı bana atanların Allah belasını versin! Beni seven,sevmeyen veya hiç tanımadan nefret eden olabilir ama bu iğrenç damgayı kimse bana yapıştıramaz.." ifadelerini kullandı. 

 

İşte o açıklama;

 

esra ersoy dan taciz ve istismar savunmasi