Esra Ezmeci Başörtülü Pozlarını Paylaştı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü psikolog Esra Ezmeci Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Kadir Gecesi'nde Ayasofya'da çektirilmiş başörtülü pozlarını takipçilerinin beğenisine sundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü psikolog Esra Ezmeci Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Kadir Gecesi'nde Ayasofya'da çektirilmiş başörtülü pozlarını takipçilerinin beğenisine sundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü psikolog Esra Ezmeci Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Kadir Gecesi'nde Ayasofya'da çektirilmiş başörtülü pozlarını takipçilerinin beğenisine sundu. 

 

esra ezmeci nin ayasofya paylasimi gundem oldu

 

Makyajına takıldılar!

 

Kadir Gecesi'nde Ayasofya'ya giden Ezmeci başörtülü poz verdi. Ünlü psikoloğun makyajlı olması takipçilerinin bir kısmını rahatsız etti. Psikolog Esra Ezmeci'nin sunduğu "Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya" isimli programı yayından kaldırılsa da ünlü isim hem katıldığı yayınlarla hem de paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Kendisine sosyal medya üzerinden gelen cinsellik sorularını açık açık paylaşması ve yanıtlamasıyla tanınan Esra Ezmeci Kadir Gecesi'nde Ayasofya’daydı. Sosyal medyada elinde Yasin ile poz veren Ezmeci'nin başörtülü pozları dikkat çekti. Esra Ezmeci'nin takipçilerinin bir kısmı ünlü psikoloğun ellerinde oje olmasına ve makyajına takıldı. Kimi ise Ezmeci'ye fotoğraflarda aşırı filtre olduğunu söyleyerek eleştiride bulundu.

 

 

İşte o paylaşım;

 

esra ezmeci nin ayasofya paylasimi gundem oldu



Etiketler: