Esra Ezmeci'nin Estetiksiz Hali Sosyal Medyada Gündem Oldu!

FOX TV'de yayınlanan Fulya ile Umudum Olsun programı ile tanınmaya başlayan sonrasında Instagram sayfasından yaptığı itiraf yayınlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü psikolog Esra Ezmeci'nin estetiksiz hali sosyal medyada gündem oldu. 

 

FOX TV'de yayınlanan Fulya ile Umudum Olsun programı ile tanınmaya başlayan sonrasında Instagram sayfasından yaptığı itiraf yayınlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü psikolog Esra Ezmeci'nin estetiksiz hali sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü psikolog Esra Ezmeci'nin estetiksiz hali sosyal medyada gündem oldu. 

 

Estetiksiz hali gündem oldu!

 

Sosyal medya hesabından kendisine gelen sorulara verdiği cevaplarla dikkat çeken 36 yaşındaki ünlü psikolog Esra Ezmeci'nin estetiksiz fotoğrafı sosyal medyada pek çok yorum aldı. FOX TV'de yayınlanan 'Fulya ile Umudun Olsun' programından ayrılmasıyla gündeme gelen psikolog Esra Ezmeci, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla konuşulmaya devam ediyor. Bu kez Esra Ezmeci'nin estetiksiz fotoğrafı gündem oldu. Ezmeci'nin yıllar önceki bu görüntüsü sosyal medyada hızla yayıldı. 

 

İşte o fotoğraf;

 

esra ezmeci nin estetiksiz hali olay oldu

 

 



Etiketler: