Esra Ezmeci'nin Soru Cevap Etkinliğinde Şoke Eden Soru! Kocam İki Eltimle...!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü psikolog Esra Ezmeci sosyal medya sayfasından düzenlediği soru cevap etkinliğinde kendisine gelen itiraflarla bir kez daha şoke etti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü psikolog Esra Ezmeci sosyal medya sayfasından düzenlediği soru cevap etkinliğinde kendisine gelen itiraflarla bir kez daha şoke etti. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü psikolog Esra Ezmeci sosyal medya sayfasından düzenlediği soru cevap etkinliğinde kendisine gelen itiraflarla bir kez daha şoke etti.

 

Mynet'in haberine göre; Son olarak Fulya ile Umudun Olsun programından hatırlanan psikolog Esra Ezmeci, sosyal medya hesabından, takipçilerinden gelen soruları cevaplamaya devam ediyor. Takipçilerinin özel hayatları hakkında gelen soruları yanıtlayan Ezmeci'ye gelen ""Kocam iki eltimle ilişki yaşamış. 'Çocuklar benim mi?' demiş. Abilerine söyleyeyim mi?" sorusu şaşkına çevirdi. Hafta içi her gün FOX TV'de yayınlanan Fulya ile Umudun Olsun programından ayrılmasıyla gündeme gelen psikolog Esra Ezmeci, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Instagram hesabından takipçilerinden gelen soruları yanıtlayan Ezmeci, akıllara durgunluk veren itirafları da paylaşmayı ihmal etmiyor.

 

esra ezmeci ye gelen sorular yine soke etti kocam iki eltimle iliski yasamis 1

 

"ABİLERİNE SÖYLEYEYİM Mİ?”

 

En son dün akşam yaptığı soru-cevapta, "Kocam iki eltimle ilişki yaşamış. 'Çocuklar benim mi?' demiş. Abilerine söyleyeyim mi?" sorusu akıllara durgunluk verdi. Şaşkına çeviren soruya yanıt veren Ezmeci, "Bu durumu önce eşinizle halledin. İki eltinizle ilişki yaşadıysa ve çocukların ondan olup olmadığını merak ediyorsa, bunun sonucunda neler olacağını da biliyordur. Mutlak önce eşinizle yüzleşin." dedi.

 

İşte gelen şoke eden sorular; 

 

esra ezmeci ye gelen sorular yine soke etti kocam iki eltimle iliski yasamis 2

 

esra ezmeci ye gelen sorular yine soke etti kocam iki eltimle iliski yasamis 3

 

esra ezmeci ye gelen sorular yine soke etti kocam iki eltimle iliski yasamis 4

 

esra ezmeci ye gelen sorular yine soke etti kocam iki eltimle iliski yasamis 5

 

esra ezmeci ye gelen sorular yine soke etti kocam iki eltimle iliski yasamis 6



Etiketler: