Esra Ezmeci'ye Gelen İtiraflar Şoke Etmeye Devam Ediyor! Kocam Kadın Külodu Çalıp..!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla gündem yaratmaya devam eden ünlü psikolog Esra Ezmeci, Instagram sayfasından yayınladığı itiraflarla yine magazin gündemine bomba gibi düşerken pes dedirtti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla gündem yaratmaya devam eden ünlü psikolog Esra Ezmeci, Instagram sayfasından yayınladığı itiraflarla yine magazin gündemine bomba gibi düşerken pes dedirtti. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü psikolog Esra Ezmeci, Instagram sayfasından yayınladığı itiraflarla yine magazin gündemine bomba gibi düşerken pes dedirtti.

 

Son olarak Fulya ile Umudun Olsun programından hatırlanan psikolog Esra Ezmeci, sosyal medya hesabından, takipçilerinden gelen soruları cevaplamaya devam ediyor. Takipçilerinin özel hayatları hakkında gelen soruları yanıtlayan Ezmeci'ye gelen "Kocam her gittiğimiz misafirlikte kadın külotu çalıp bana hediye ediyor. Yeni fark ettik ne yapabiliriz?" sorusu şaşkına çevirdi. Hafta içi her gün FOX TV'de yayınlanan Fulya ile Umudun Olsun programından ayrılmasıyla gündeme gelen psikolog Esra Ezmeci, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Instagram hesabından takipçilerinden gelen soruları yanıtlayan Ezmeci, akıllara durgunluk veren itirafları da paylaşmayı ihmal etmiyor.

 

esra ezmeci ye gelen itiraflar saskinlik yaratmaya devam ediyor 1

 

"KADIN KÜLODU ÇALIP BANA HEDİYE EDİYOR”

 

En son dün akşam yaptığı soru-cevapta, "Kocam her gittiğimiz misafirlikte kadın külotu çalıp bana hediye ediyor. Yeni fark ettik ne yapabiliriz?" sorusu dikkat çekti. Şaşkına çeviren soruya yanıt veren Ezmeci, "Burada büyük ihtimalle fetişistik bir durumu var. Bu konuyla ilgili psikolojik bir destek alması doğru olacaktır." dedi.

 

İşte o şoke eden itiraflar; 

 

esra ezmeci ye gelen itiraflar saskinlik yaratmaya devam ediyor 2

 

esra ezmeci ye gelen itiraflar saskinlik yaratmaya devam ediyor 3

 

esra ezmeci ye gelen itiraflar saskinlik yaratmaya devam ediyor 4

 

esra ezmeci ye gelen itiraflar saskinlik yaratmaya devam ediyor 5

 

esra ezmeci ye gelen itiraflar saskinlik yaratmaya devam ediyor 6

 

esra ezmeci ye gelen itiraflar saskinlik yaratmaya devam ediyor 7

 



Etiketler: