Esra Ezmeci'yi Çıldırtan Grup İlişki Sorusu! Ateş Püskürdü!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü psikolog Esra Ezmeci, Instagram sayfasında düzenlediği soru cevap etkinliğinde bir takipçisinin grup ilişki sorusu karşısında çileden çıktı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü psikolog Esra Ezmeci, Instagram sayfasında düzenlediği soru cevap etkinliğinde bir takipçisinin grup ilişki sorusu karşısında çileden çıktı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü psikolog Esra Ezmeci, Instagram sayfasında düzenlediği soru cevap etkinliğinde bir takipçisinin grup ilişki sorusu karşısında çileden çıktı. 

 

esra ezmeci yi cildirtan grup iliski sorusu

 

Böyle eş olmaz şikayetçi olun!

 

TV100'de yer alan habere göre; Klinik psikolog Esra Ezmeci gelen bir soru karşısında çıldırdı. Bir takipçisi eşinin grup cinsel ilişkiye zorladığını ve tehdit ettiğini söyledi. Ezmeci çok kızdı. Cinsellikle ilgili merak edilen soruları yanıtlayan klinik psikolog Esra Ezmeci bu kez sinirlendi. Bir takipçisine anında polise gitmesi gerektiğini söyledi. Kadın takipçi "Eşim beni grup ilişkisine zorluyor. Yapmazsan özel videomuzu yayınlarım sitelerde diyor" mesajıyla ağızları açık bıraktı. Psikolog Esra Ezmeci ise bu soruya "Böyle eş olmaz şikayetçi olun böylesinden" yanıtını verdi.

 

esra ezmeci yi cildirtan grup iliski sorusu



Etiketler: