Esra Rabia Ünal'ın Bakirelik Sorusuna Verdiği Yanıt Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla gündemden düşmeyen sosyal medya fenomeni Esra Rabia Ünal sayfasından yaptığı soru cevap etkinliğinde bir takipçisinin bakirelik sorusuna verdiği yanıt ile gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla gündemden düşmeyen sosyal medya fenomeni Esra Rabia Ünal sayfasından yaptığı soru cevap etkinliğinde bir takipçisinin bakirelik sorusuna verdiği yanıt ile gündem oldu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla gündemden düşmeyen sosyal medya fenomeni Esra Rabia Ünal sayfasından yaptığı soru cevap etkinliğinde bir takipçisinin bakirelik sorusuna verdiği yanıt ile gündem oldu.

 

esra rabia unal in bakirelik sorusuna verdigi yanit gundem oldu

 

Göğsümü gere gere bakireyim diyebiliyorum!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla gündemlerden düşmeyen fenomen Esra Rabia Ünal günden güne yeni skandallara imza atıyor. Ünlü fenomen sosyal medya hesabında bakirelik sorusuna verdiği cevapla gündem oldu. Sosyal medya platformu TİKTOK'ta çektiği videolarla adını duyuran fenomen Esra Rabia Ünal gündemlerden düşmemeye devam ediyor. Paylaşımlarıyla sık sık gündem olan Esra Rabia Ünal geçtiğimiz günlerde fuhuş çetesi haberlerinden sonra başörtüsünü çıkarttığını sosyal medya hesabından duyurmuştu. Saçlarını saldığı açık halini İnstagram hesabından 'Büyü bozuldu' notuyla paylaşan fenomen isimin fotoğrafına birçok yorum ve beğeni gelmişti. Yeni tarzıyla dikkat çeken Ünal bu defa sosyal medya hesabından paylaştığı soru cevap videosuyla gündeme oturdu. Ünlü fenomen takipçilerinden gelen soruları yanıtlarken bir takipçisinin bakirelik sorusuna verdiği yanıtla herkesi şaşırttı. 'Bakire misin?' sorusunu 'Göğsümü gere gere 'evet bakireyim' diyebiliyorum. Kendimden çok eminim. Hiç kimse 'Esra bana verdi' diyemez' şeklinde cevaplayan Esra Rabia Ünal cevabıyla gündeme oturdu.