Esra Sönmezer'in Otobüs Paylaşımı Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü manken 2002 Türkiye güzeli Esra Sönmezer, Instagram sayfasından yaptığı otobüs paylaşımı ile sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü manken 2002 Türkiye güzeli Esra Sönmezer, Instagram sayfasından yaptığı otobüs paylaşımı ile sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü manken 2002 Türkiye güzeli Esra Sönmezer, Instagram sayfasından yaptığı otobüs paylaşımı ile sosyal medyada gündem oldu. 

 

Önceki gün halk otobüsüne binen 2002 Türkiye güzeli Esra Sönmezer, o anları, "Gidiyoruz. Çok zevkli!" notuyla Instagram'dan paylaştı. Geçtiğimiz aylarda 10 yaşındaki İran kedisi 'Bebek'i kaybetmenin acısıyla sarsılan oyuncu ve sunucu Esra Sönmezer (37), toplu taşıma kullanan ünlülere dahil oldu. Sönmezer, önceki gün halk otobüsüne binip, çektiği fotoğrafı Instagram'dan takipçileriyle paylaştı. Ünlü isim, gönderisine, "Gidiyoruz, çok zevkli." notunu düştü.

 

İşte o paylaşım;

 

esra sonmezer in otobus paylasimi olay oldu



Etiketler: