Evde Hareketsizliği Yenmek İçin Uygulanması Gereken 10 Dakikalık Egzersiz Programı!

Youtube'da yayınladığı spor ve sağlık içerikleriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Şifabul, yayınladığı videosunda evde hareketsizliği yenmek için uygulanması gereken 10 dakikalık egzersiz programı hakkında detaylı bilgiler verdi. 

 

Youtube'da yayınladığı spor ve sağlık içerikleriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Şifabul, yayınladığı videosunda evde hareketsizliği yenmek için uygulanması gereken 10 dakikalık egzersiz programı hakkında detaylı bilgiler verdi. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Şifabul, yayınladığı videosunda evde hareketsizliği yenmek için uygulanması gereken 10 dakikalık egzersiz programı hakkında detaylı bilgiler verdi. 

 

Evden çıkmamamız gereken şu günlerde bağışıklı sistemimizi güçlü tutmanın bir yolu da egzersiz yapmak. Hareket etmek evde durmanın verdiği ruhsal sıkıntıyı azaltacaktır. Evden yapacağımız bu kolay ve faydalı egzersizler hareketsiz kalan kaslarımızı da çalıştıracaktır. Her gün kısa bir süreyi bedenimizi güçlendirmek için evden yapılan bu egzersizlere ayırmaya ne dersiniz? Tüm egzersiz serisi boyunca camları açarak odanızı havalandırmayı unutmayın. Hazırsanız başlayalım:

 

1- YERİNDE SAYARAK YÜRÜYÜŞ

2- YANLARA ADIM ATMA

3- DİZLERİ KARNA ÇEKME

4- ÖNE TEKME ATMA

5- YANLARA EĞİLME

6- KISA ÇÖMELME HAREKETİ



Etiketler: