Eylül Öztürk Ebru Baki'ye Ateş Püskürdü! Dikkat Çeken Açıklamalar!

Sosyal medyada hakkındaki iddialar sonrası mal varlığına el konulan ünlü sosyal medya fenomeni Eylül Öztürk sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda Ebru Baki'ye ateş püskürdü. 

 

Sosyal medyada hakkındaki iddialar sonrası mal varlığına el konulan ünlü sosyal medya fenomeni Eylül Öztürk sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda Ebru Baki'ye ateş püskürdü. 

 

Tüm mal varlığına el konulan ve şirketlerine kayyum atanan Eylül Öztürk, kendisi ile ilgili haberler yapan gazetecileri eleştirmeye devam ediyor. Öztürk son olarak Ebru Baki'yi canlı yayında yaptığı konuşma nedeniyle topa tuttu. Dilan Polat'ın kara para aklama ve vergi kaçakçılığı suçlaması nedeniyle tutuklanmasının ardından gözler diğer fenomenlere çevrilmişti. Bakanlık harekete geçerek 600 fenomen hakkında inceleme başlattı. Dilan Polat'ın 'Şampiyonlar ligi' notuyla paylaştığı fenomenler masasındaki tüm isimler hakkında soruşturma başlatıldı. Bu isimler biri olan Eylül Öztürk'ün tüm mal varlığına el konuldu ve şirketlerine kayyum atandı.

 

GAZETECİLERİ HEDEF ALIP ''FENOMENLER SAYESİNDE BÜYÜYORSUNUZ'' DEDİ!

 

ABD'de yaşayan Eylül Öztürk, çektiği videolarla hakkında haber yapan gazetecileri suçladı. "Fenomenler üzerinden sayfalarını büyütüyorlar." diyen Öztürk, Cüneyt Özdemir, Emrullah Erdinç ve birçok medya kuruluşunu hedef alan sözler sarf etti. Öztürk'ün sözlerine cevap veren Cüneyt Özdemir ise ''Fenomen şuursuzluğu denilen bir şey var!'' dedi. Emrulllah Erdinç'te Youtube kanalında yayınladığı video ile Öztürk'ün sözlerine cevap verdi. 

 

eylul ozturk ebru baki yi elestirdi

 

EBRU BAKİ'Yİ ELEŞTİRDİ!

 

eylul ozturk ebru baki yi elestirdi

 

Sözcü TV ekranında sunuculuk yapan Ebru Baki, konuklarıyla Eylül Öztürk soruşturması hakkında konuştu. İzleyiciye dönerek ''Eylül Öztürk'e parayı siz vermişsiniz, izleyerek, takip ederek, takipçi sayısını arttırarak'' diyen Baki'nin sözleri Eylül Öztürk'ü rahatsız etti. Ebru Baki'nin sözlerinden ve tavırlarından rahatsız olan Eylül Öztürk yaptığı paylaşım ile Ebru Baki'yi topa tuttu. Öztürk, yaptığı paylaşımda ''Baktı ki kara para yok bir de böyle bozulmalar başladı. Bir sinir olma durumu nereden vuracağını bilememe, akabinde halki kin ve nefrete sürükleme. Kusura bakmayın Ebru hanım, sizin de maaşınızı sizi izleyenler ödüyor mesela? Aramızda tam olarak nasıl bir fark var onu anlayamadım? Üstelik ben kendi hayatıma dair paylaşımlar yapıyorum, siz ise beni konuşarak para kazıyorsunuz mesela. Nereden vuracağınızı şaşırdınız cidden'' diyerek Ebru Baki'yi eleştirdi.