Eylül Öztürk Telefonuna Gelen Şok Mesajdan Sonra Yaşadıklarını Anlattı! Eşin Seni Aldatıyor!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Eylül Öztürk, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda iki keredir telefonuna gelen mesaj sonrası yaşadıklarını anlattı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Eylül Öztürk, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda iki keredir telefonuna gelen mesaj sonrası yaşadıklarını anlattı. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla ve açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Eylül Öztürk, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda telefonuna iki keredir eşinin kendisini aldattığıyla ilgili mesajlar geldiğini belirtirken sonradan yaşadığı şoke eden olayları anlattı.

 

15 gün önce doğum yapan Eylül Öztürk, telefonuna gelen "Kocan seni aldatıyor" mesajını görünce şoke oldu. Mesaj atan numarayı araştıran sosyal medya fenomeni, gerçeği öğrencince büyük şaşkınlık yaşadı: Size bir olay anlatacağım, ağzınız açık kalacak. İkidir telefonuma yabancı bir numaradan İngilizce bir mesaj geliyor. Mesaj Google Translate'dan çevrilmiş çok belli, kargaşık bir yazı var.

 

Sen çok çirkin bir kadınsın! 

 

Mesajda 'Seni kocan aldatıyor. Sen o kadar çirkin bir kadınsın ki muhtemelen eşin seninle para için beraber. Yoksa aldattığı kadına gitmişti' diyor. 2-3 gün önce sabah 8:00-9:00 gibi yine bir mesaj geldi. Diğer numarayı silip engellemiştim, bu başka bir numara. Bu gelen mesajda da 'Aptal Kenan seni bırakmadı mı?' falan yazıyor. Gelen numaranın bir işletme numarası olduğu görüp tıkladım, kim olduğu adresi falan her şey çıktı. Mesajı atan kişi benim zamanında iş birliği yaptığım bir butiğin sahibi çıktı. Ruh hastası manyağa bak. Bunu yapan da bir erkek, kadın olsa 'Kenan'a göz koydu da yaptı' falan derdim."