Eylül Su Sapan'ın Gizemli Erkek Arkadaşı Gazetecileri Tehdit Etti!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Eylül Su Sapan, önceki gün Cihangir'de gizemli erkek arkadaşı ile görüntülenirken, resimlerinin çekilmesi üzerine Sapan'ın erkek arkadaşı çileden çıkarak basın mensuplarına hakaretler yağdırdı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Eylül Su Sapan, önceki gün Cihangir'de gizemli erkek arkadaşı ile görüntülenirken, resimlerinin çekilmesi üzerine Sapan'ın erkek arkadaşı çileden çıkarak basın mensuplarına hakaretler yağdırdı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Eylül Su Sapan, önceki gün Cihangir'de gizemli erkek arkadaşı ile görüntülenirken, resimlerinin çekilmesi üzerine Sapan'ın erkek arkadaşı çileden çıkarak basın mensuplarına hakaretler yağdırdı. 

 

Erkek arkadaşı çileden çıktı!

 

Milliyet gazetesinden Hüseyin Altun'un haberine göre; Ünlü oyuncu Eylül Su Sapan, önceki akşam Cihangir'de bir mekanın önünde erkek arkadaşı ile görüntülendi. Sapan, flaşlar patlayınca sinirlendi. Devreye giren erkek arkadaşı, küfür etmeye başladı. Basın mensuplarının üzerine yürüyerek ağzını bozan Sapan'ın arkadaşı, tehditler savurdu. Eylül Su Sapan geçtiğimiz aylarda katıldığı partide 2017’de ayrıldığı eski aşkı Rıza Kocaoğlu ve meslektaşı Yağız Can Konyalı ile eğlenmişti. En son 2015 yılında başlayıp 2017 yılında evliliğe giden ilişkilerini sonlandırma kararı alan Rıza Kocaoğlu ve Eylül Su Sapan, daha sonra Kanyon'da görüntülendi. İkili önce sinemaya girerek film izledikten sonra çıkışta baş başa yemek yemişti. Eylül Su Sapan, önceki akşam Cihangir'de bir mekanın önünde erkek arkadaşı ile görüntülendi. Flaşlar patlayınca sinirlenen Sapan, "Siz kimsiniz? Beni niye çektiniz? İzin aldınız mı? Hemen siliyorsunuz" dedi. Bu sözler sonrası devreye giren erkek arkadaşı, küfürler savurmaya başladı. Basın mensuplarının üzerine yürüyerek ağzını bozan Sapan'ın arkadaşı, tehditler savurmaya başladı. Eylül Su Sapan, bu sözleri duyduğu halde erkek arkadaşına hiçbir şey söylemeden oradan ayrıldı