Ezel Bayraktar'dan Dikkat Çeken Açıklama! Benim İçin Yolun Sonu Hollywood!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına işlenen Ezel Bayraktar olayı tüm Türkiye'yi ekrana kitlerken, bugün yayınlanan 3000. bölümde yengesi Tuğba'nın tedavi masraflarının getirilmesinin ardından Ezel Bayraktar kariyeri ile ilgili yaptığı açıklama ile gündem oldu. 

 

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına işlenen Ezel Bayraktar olayı tüm Türkiye'yi ekrana kitlerken, bugün yayınlanan 3000. bölümde yengesi Tuğba'nın tedavi masraflarının getirilmesinin ardından Ezel Bayraktar kariyeri ile ilgili yaptığı açıklama ile gündem oldu. ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına işlenen Ezel Bayraktar olayı tüm Türkiye'yi ekrana kitlerken, bugün yayınlanan 3000. bölümde yengesi Tuğba'nın tedavi masraflarının getirilmesinin ardından Ezel Bayraktar kariyeri ile ilgili yaptığı açıklama ile gündem oldu.  

 

benim icin yolun sonu hollywood olacak ezel bayraktar dan olay yaratan aciklama

 

Benim için yolun sonu Hollywood!

 

Ezel Bayraktar yaptığı açıklamada "Benim için yolun sonu Hollywood olacak. Ben oyuncu olmak istiyorum. Eğitim boş iş. Oyunculuk doğaçlama içten geldiği gibi yapılmalı bence. Bana ağabeylik yapacak birileri de mutlaka çıkacaktır. Beni evlatlık almak isteyen birileri de olursa ben açığım buna. Bana analık babalık yapmak isteyen çok insan var. Ben bunları istemiyorum. Benim adım Ezel, soyadım Bayraktar. Ben bundan sonra böyleyim." ifadelerini kullandı. 

 

benim icin yolun sonu hollywood olacak ezel bayraktar dan olay yaratan aciklama