Ezel Bayraktar'ın Yengesi Tuğba Aslanhan Vefat Etti!

ATV'de yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert programında işlenen Ezel Bayraktar olayı ile ilgili yeni gelişmeler yaşanırken Tuğba Aslanhan'ın vefat ettiği öğrenildi. 

 

Fenoreporter - TV Haberleri Servisi

 

ATV'de yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert programında işlenen Ezel Bayraktar olayı ile ilgili yeni gelişmeler yaşanırken Tuğba Aslanhan'ın vefat ettiği öğrenildi. 

 

ezel bayraktar in yengesi tugba aslanhan vefat etti

 

Tuğba Aslanhan vefat etti!

 

Kenan İmirzalıoğlu'nun dizisinden etkilenerek adını Ezel olarak değiştiren Ömer Can Aslanhan, yengesinin kanser tedavisi parasını harcadığı gerekçesiyle Müge Anlı ile Tatlı Sert programına konu olmuştu. Anlı'nın yardımıyla tedavisi kaldığı yerden devam eden Ezel'in yengesi Tuğba Aslanhan'ın hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Karaciğer kanseri tedavisi gören Aslanhan bir süre önce yoğun bakıma kaldırılmıştı. Kayınbiraderinin tedavi parasını harcadığı gerekçesiyle Müge Anlı ve ekibinden yardım isteyen Tuğba Aslanhan, hayatını kaybetti. Anlı, bir süredir karaciğer kanseri tedavisi gören Aslanhan'ın vefat haberini 19 Aralık tarihli canlı yayında duyurdu.

 

NE OLMUŞTU?

 

Müge Anlı'dan yardım istemek için stüdyoya gelen Tuğba - Mehmet Aslanhan çiftinin anlattıkları bir dönem çok konuşulmuştu. Adını dizi karakteri olan Ezel ile değiştiren Ömer Can Aslanhan, kanser hastası yengesinin tedavi için biriktirdiği 300 bin TL'yi alarak kayıplara karışmış, sonrasında da ortaya çıkıp paranın tamamını harcadığını dile getirmişti.
 

Oyuncu olma hayallerinin olduğunu ve bu parayı yatırım amaçlı kullandığını fakat hayalini gerçekleştiremediğini söyleyen Ömer'in bu parayı Antalya'da otellerde yediği ortaya çıkmıştı. Oyuncu olmak isteyen Ezel Bayraktar ajansa yazdırılırken kanser hastası yengeye yardım eli uzatılmıştı.



Etiketler: