Ezel Bayraktar Söylediği Sözlerle Müge Anlı'yı Şoke Etti! Borcum Var Düzen Kurmam Gerekli!

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına yeniden katılan Ezel Bayraktar yaptığı açıklamalarla Müge Anlı'yı şoke etti. 

 

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına yeniden katılan Ezel Bayraktar yaptığı açıklamalarla Müge Anlı'yı şoke etti. ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına yeniden katılan Ezel Bayraktar yaptığı açıklamalarla Müge Anlı'yı şoke etti. 

 

ezel bayraktar sozleriyle muge anli yi soke etti

 

Tiyatrocu olmak istemiyorum ben oyuncuyum!

 

Ezel Bayraktar yaptığı açıklamada "Tiyatro kursuna gitmek istemiyorum. Bana çekim olacak. Bende yıldız duruşu var. Ben oyuncuyum. Haftanın üç günü ayakkabı dükkanına gidiyorum. Yol çok uzak 4 aktarma yapıyorum. Gaziosmanpaşa'ya giderken yol yoruyor. Ev arkadaşımla da kavga ettim. İnsanlar bana hırsız damgası vurdu. Ben kendimi anlatamadım. Ben hırsız değilim. Ağabeyimin parasını katlayacaktım onlara da destek olacaktım. Parayı bitcoin'e yatırdım ama olmadı. Şimdi mağazaya çok borcum var. Üsküdar'daki evi boşaltıp aparta yerleşeceğim Avrupa yakasına. Sonrasında dedim mağazaya. Ben ondan sonra 7 gün geleyim diye. İş yeri sahibi ile anlaştım. Ama önce düzen kurmam gerek." ifadelerini kullanırken, sözler karşısında Müge Anlı şoke oldu.