Ezgi Güler Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Ezgi Güler kimdir? Youtube'da yayınladığı sinema ve dizi eleştirileriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Ezgi Güler ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Ezgi Güler kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Ezgi Güler kimdir? Youtube'da yayınladığı sinema ve dizi eleştirileriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Ezgi Güler ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Son dönemde yayınladığı içeriklerle adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Ezgi Güler ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Ezgi Güler kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

ezgi guler kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Ezgi Güler kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Ezgi Güler kimdir? Ezgi Güler 22 Haziran 1990 yılında doğmuştur. Yengeç burcudur. Psikoloji eğitimi alan ünlü sosyal medya fenomeni Youtube kanalında kimi zaman psikolog gözüyle hayranlarına tavsiyeler vermektedir. Resim yapmak ve kitap okumaktan çok hoşlanan ünlü sosyal medya fenomeni kimi zaman kitap tavsiyeleriyle de ön plana çıkmaktadır.

 

TV dizilerini izleyerek yaptığı analizlerle Youtube’da çok izlenen ünlü sosyal medya fenomeni 30’uncu yaşı için Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda “ Üşenmez okursanız diye biraz içimi dökmek isterim sizlere. Çünkü bu doğum günüm en büyük hevesle beklediğim, gelmesinden de çok çekindiğim, hem kaçtığım hem kucakladığım ilginc bir yaşı getirdi bana.

 

OTUZ! Hayatım boyunca 30 olmak bi olgunluk belirtisi gibi gelmişti bana, haliyle ürkütmüştü de. Aa 30 yaşında adamın/kadının yaptığına bak demiştim içimden daha küçükken. Toplumun, ailelerin, kendinin bile kendinden beklentisi değişiyordu 30 olduğunda. Eşek kadar oldun artık hayatın düzenli olmalı, yuva kurmalı, işin stabil olmalı, olgunlaşmalı, ortam müsaitse bir de çocuk yapmalısın! Meğer aslında ne kadar da sıradan, kendi halinde sadece rakamlardan ibaret bir sayıymışsın sevgili 30.

 

Sana yüklenen sorumluluklardan çok uzak bir kafayla, oluşla geldim sana. İçimde hala maksimum 25'lerinde bir genç kızın coşkusuyla. Ne aşırı olgunum, ne stabilim, ne de çocuğum var. Ama ne var biliyor musun Hala bitmek tükenmek bilmeyen enerjim, hayallerim, gücüm, kendimi bulmayı keşfetmeyi denemelerim, düşsem de kalkmaktan yorulmamaya inancım, umudum, huzurum var! Toplumun benden beklentilerini pratikte karşılayamadım belki ama hayal bile edemeyeceğim çok büyük tecrübeler, güzellikler, zor zamanlar, keyifler yaşadım bu 30 koca minik yılda. Zaten hayat ne zaman planlara uydu ki?

 

O yüzden planı projeyi bıraktım, sadece AN'ı yaşama sözüyle geldim sana. Şimdi dönüp arkama bakıyorum da, bu yaşıma kadar öğrendiğim en önemli şey keşke yerine İYİ Kİ demeye, gelecek/geçmiş yerine AN'da kalabilmeye çalışmak olmuş. Başarabildiğim kadarını deniyorum hala. Her olay da, her insan da, her durum da iyi ki gelmiş başıma. İyi ki kendimi gerçekleştirmemde yol göstermiş bana. Arındım tüm negatif duygulardan, tam tersine müteşekkirim her yaşattığınız duyguyla beni biraz daha ben yapmanıza. İçimdeki gerçek Ezgi'yi tanımaya başlatmanıza. İşte böyle göz açıp kapayıncaya kadar geçti 30 kocaman MİNİK yıl. Sayenizde ben oluyorum, kendimi buluyorum. Daha ne güzel, özel şeyler keşfedicez, kah ağlayıp kah gülücez.. Hayatıma dokunmuş her insana, her olaya teşekkürler! Büyüyorum sizinle, içimde hala afacan Ezgi'nin yaşam enerjisiyle… Hoşgeldin 30! İyi ki geldin. Seni şimdiden çok sevdim” ifadelerini kullanmıştır.



Etiketler: