Ezgi Kasapçopur Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Ezgi Kasapçopur kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni Ezgi Kasapçopur ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Ezgi Kasapçopur kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Ezgi Kasapçopur kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni Ezgi Kasapçopur ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran sosyal medya fenomeni Ezgi Kasapçopur ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Ezgi Kasapçopur kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

ezgi kasapcopur kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Ezgi Kasapçopur kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Ezgi Kasapçopur kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ismi ön plana çıkan sosyal medya fenomeni Ezgi Kasapçopur yaşamını Eskişehir'de sürdürmektedir. Eğitimini Anadolu Üniversitesi ve Empire State College'de sürdüren sosyal medya fenomeni dans etmeyi çok sevmektedir. 22 Aralık tarihinde dünyaya gelen sosyal medya fenomeni yay burcudur. Seyahat etmeyi, gezmeyi ve yeni yerler keşfetmeyi seven sosyal medya fenomeni Hollanda, Fransa, Avusturya gibi ülkelere gitmiştir. Resim yapmayı sevmektedir ve bu konuda zaman zaman paylaşımlar yapmaktadır. Giyim tarzıyla büyük beğeni toplayan sosyal medya fenomeni bu konuda sık sık övgüler almaktadır. Sevgilisi ile sık sık paylaşımlar yapan sosyal medya fenomeninin sevgilisinin ismi Can Çağlar'dır. Hayvansever kişiliği ile büyük övgü alan sosyal medya fenomeni bir kedi beslemektedir. Soyadının çeşitli mecralarda sık sık yanlış yazılmasına tepki göstermiştir. Instagram'da bu yazı hazırlanırken 47.6K takipçisi bulunan sosyal medya fenomeni dijital alandaki başarısını gün geçtikte arttırmaktadır.