Ezgi Mola Aslında Kim?

Youtube'da yayınladıkları ilginç içeriklerle geniş kitlelerin dikkatlerini çeken ünlü Youtube kanalı ViBio, yayınladıkları içeriklerinde bu kez Ezgi Mola'nın bilinmeyen hayat hikayesiyle ilgili detaylı bilgiler verdiler. 

 

Youtube'da yayınladıkları ilginç içeriklerle geniş kitlelerin dikkatlerini çeken ünlü Youtube kanalı ViBio, yayınladıkları içeriklerinde bu kez Ezgi Mola'nın bilinmeyen hayat hikayesiyle ilgili detaylı bilgiler verdiler. Son dönemde yayınladıkları içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtube kanalı ViBio, yayınladıkları içeriklerinde bu kez Ezgi Mola'nın bilinmeyen hayat hikayesiyle ilgili bilgiler verdiler. 

 

Muhtemelen birçoğunuz onu Arkadaşım Hoşgeldin, Celal ile Ceren, Patron Mutlu Son İstiyor gibi 2010’dan sonra hayata geçen yapımlarda tanıdı. Ama o hayatımıza gireli 20 yıldan fazla oldu aslında. 1998’de başladığı oyunculuk kariyerinde sürekli yükselen bir ivme yakaladı.Hem oyunculuğunu geliştirdi hem de fiziksel olarak değişti. Kenarda köşede kalmış, bazen erkeksi bazen tatlı kız rollerinden sıyrılıp güzeller güzeli başrollerden olmayı başardı. Yani filmlerin asıl kızı, hedeflenen, düşlenen yüzü oldu. Buraya kadar da kolay gelmedi tabii. Daha dün aldığı kilolarla gündeme gelirken bugün Alessandra Ambrossio’yla aynı kıyafeti giyip insanları büyülemesiyle konuşuldu.

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.