Ezgi Mola İle Merve Dizdar'ın Yolculuktaki Komik Halleri Olay Oldu!

Ezgi Mola ile Merve Dizdar'ın yolculuktaki halleri sosyal medyada viral oldu.. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Ezgi Mola, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Merve Dizdar ile komik hallerini paylaşırken, video sosyal medyada viral oldu. 

 

Ezgi Mola ile Merve Dizdar'ın yolculuktaki halleri sosyal medyada viral oldu.. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Ezgi Mola, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Merve Dizdar ile komik hallerini paylaşırken, video sosyal medyada viral oldu. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Ezgi Mola, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Merve Dizdar ile komik hallerini paylaşırken, video sosyal medyada viral oldu.  

 

Masumlar Apartmanı dizisinin başarılı oyuncularından Ezgi Mola ve Merve Dizdar, araç içindeyken eğlenceli hallerini paylaştı. Yolculuk halindeyken arka koltukta uyuyan Merve Dizdar, yeni uyanmış gözlerini ovuşturuyordu. Ezgi Mola ise anne rolüne girmiş ebeveynlere uyarılarda bulunuyordu.

 

İşte o komik anların videosu;