Ezgi Mola'nın Hamilelik Pozu Sosyal Medyada Beğeni Topladı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Ezgi Mola, Instagram sayfasından yaptığı hamilelik pozuyla sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Ezgi Mola, Instagram sayfasından yaptığı hamilelik pozuyla sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Ezgi Mola, Instagram sayfasından yaptığı hamilelik pozuyla sosyal medyada gündem oldu. 

 

Hamilelik pozu beğeni topladı!

 

Dört yıldır aşk yaşadığı işletmeci Mustafa Aksakallı ile sessiz sedasız evlenen Ezgi Mola, kısa bir süre sonra hamile olduğunu açıklamıştı. Altı aylık hamile olan ünlü oyuncu, karnı burnunda pozlarını paylaştı. Oyuncu Ezgi Mola, uzun süredir aşk yaşadığı işletmeci Mustafa Aksakallı ile 8 Mayıs’ta Maçka’daki bir otelde aile arasında düzenlenen törenle dünyaevine girmişti. Ünlü oyuncu, nikahtan kısa bir süre sonra hamile olduğunu açıklamıştı. Ezgi Mola, karnı burnunda pozlarını paylaştı. Altı aylık hamile olan ve erkek bebek bekleyen Mola'nın karelerine beğeni yağdı.

 

İşte o poz;

 

ezgi mola nin hamilelik pozu begeni topladi



Etiketler: